8x hotspots van Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl verruilde Nederland voor Lissabon, om daar een tijdje te werken. Waarom? Gewoon omdat dat kan als digital nomad! Op Zakenmeisje.nl vind je alles waar je als ondernemende vrouw behoefte aan hebt: inspiratie, informatie en heel veel advies. Ook organiseert Naomi getaways naar onder andere haar eigen Lissabon en Ibiza. Tijdens deze trip werk je niet alleen aan je carrière, dat doe je ook nog eens samen met andere ondernemende vrouwen terwijl je alles over het zakenmeisjes-vak leert.

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl

“Amsterdam is en blijft mijn all time favorite! Ik ben geboren op de Amsteldijk en heb tijdens en na mijn studententijd vlakbij het Vondelpark gewoond. Heerlijk om daar hard te lopen of in de zomer te picknicken. Ook kan ik enorm genieten van het wandelen over de grachten, het ontdekken van nieuwe hotspots of lekker met m’n laptop in een café te werken. Op dit moment woon ik in Lissabon waar ik helemaal verliefd op ben en waar enorm veel leuke plekjes te vinden zijn. Terwijl ik deze vragen beantwoord zit ik bijvoorbeeld bij ‘Hello, Kristof’ te werken, mijn favoriet!” 

Op de wish list van Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl? “Ik heb dit jaar heel wat steden van mijn lijstje kunnen afvinken, zoals Lissabon, Madrid en Barcelona. Volgend jaar zou ik graag terug willen naar Australië (Sydney!), een aantal weken werken vanuit Ubud in Bali en Buenos Aires staat al heel lang hoog op mijn lijst.” 

8x hotspots van Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl
Ontbijt 

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl
“In het park in Principe Real zit een heel schattig tentje waar je lekker en goedkoop kunt ontbijten. Heb je veel trek? Ga dan naar Nicolau voor een uitgebreide brunch.”
Rua de São Nicolau 17, Lissabon
www.facebook.com/pg/nicolaucafe

Koffie en sapjes

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl
“In Amsterdam ga ik graag naar Coffee & Coconuts en Wilde Westen. In Lissabon ben ik helemaal verliefd op Hello, Kristof. Voor lekkere sapjes ga je naar Yao of Bowl Lisboa.”
Rua Nova do Carvalho 72, Cais do Sodré, Lissabon
www.facebook.com/Bowl.lisboa

Beauty

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl
“Ik ben bijna elke dag te vinden bij de dansschool Jazzy! Hier volg ik allerlei lessen; van bachata tot lyrical jazz en van dancehall tot salsa. Voor mij een heerlijke manier om te ontspannen.”
Rua da Cintura do Porto a Santos, Armazém J en Rua Almirante Barroso 52A, Lissabon
www.jazzy.pt

View

Hotspots Do: rooftopbar Park in Lissabon
“In Lissabon heb je enorm veel uitzichtpunten, zogeheten miradouro’s, waar je een supermooi uitzicht over de stad hebt en er vaak een kiosk is waar je iets te drinken kunt halen. Miradouro Santa Catarina is mijn favoriet, hier is het altijd gezellig druk ’s avonds. Wil je hier iets eten dan ga je naar Madame Petisca (beste uitzicht) of Pharmacia.
Rua de Santa Catarina 17, Lissabon
www.madamepetisca.pt

Cocktails

Cocktails
“Bij Pistola y Corazon heb ik een heerlijke cocktail gedronken waar ik graag nog eens voor terug ga.”
Rua da Boavista 16, Lissabon
www.pistolaycorazon.com

Terras

Drankje op terras
“In de zomer zit ik graag bij Waterkant in het zonnetje met een wit wijntje. Op het terras als er nog een plekje is of anders lekker op de rand aan het water.”
Marnixstraat 246, Amsterdam
www.waterkantamsterdam.nl

Sfeer

Pizza
Restaurant La Brasa in Ibiza stad; hier hebben ze een super romantische tuin waar je nog tot laat kunt eten en van een wijntje kunt genieten. 
In Lissabon kun je net zo’n romantische tuin vinden bij Zero Zero én hier hebben ze ook nog eens heerlijke pizza en tiramisu.”
Rua da Escola Politécnica 32, Lissabon
www.pizzeriazerozero.pt

Diner

Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl
“Bij zowel Tapisco als Expressões da Nossa Terra eet je typisch Portugese gerechten. Voor vis kun je terecht bij Cervejaria Ramiro, wat bij mij om de hoek zit.”
R. Latino Coelho 63A, Lissabon
www.facebook.com/expressoes.terra

Volg Naomi Vlietman van Zakenmeisje.nl ook op Instagram!

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: foto’s van Naomi door Renske Borst, Nicolau, Bowl Lisboa, Expressões da Nossa Terra en  CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief