Over CityStyleGuide

Over CityStyleGuide Kim de Jong

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials, columns en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welke stad een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Ook de nodige reistips en travel essentials blijven niet onbesproken. Kortom: CityStyleGuide is er voor iedereen die de leukste hotspots, travel tips en verborgen pareltjes voor zijn of haar stedentrip zoekt. Of gewoon voor inspiratie.

Enjoy!

Kim de Jong (1987)

About
8x hotspots

Yuki Uchiura

world-map"

City of the month

New York

Nieuwsbrief
Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief