Conceptstore Kolifleur, Amsterdam

Kolifleur

Van labels als Isabel Marant, Rika en Diane von Furstenberg tot Maison Scotch en Second Female, conceptstore Kolifleur heeft niet alleen vintage-artikelen van bekende namen maar ook creaties van jonge ontwerpers. Dat is nou juist wat Kolifleur zo leuk maakt.

2

In de winkel in de Amsterdamse Pijp vind je naast een mix van gevestigde namen in de modewereld en nieuw aanwas ook interior design. Kolifleur verkoopt vintage, maar wel in perfecte staat. Sommige stukken hebben zelfs nog het oude prijskaartje. Dat mag wat kosten zou je denken, maar niets is minder waar. Alles is betaalbaar, en dat is dan ook het uitgangspunt van de nieuwe hotspot.

Kolifleur

De conceptstore heeft een fijne sfeer van Scandinavisch design. De 28-jarige eigenaresse Eva Koolen zorgt voor deze sfeer én stelt de collecties samen. Wil je zelf je eigen designerkleding aanbieden? Dat kan! Op dinsdag en donderdag kun je in haar winkel langskomen om te kijken of jouw items bij Kolifleur verkocht kunnen worden.

Waar: Frans Halsstraat 35, Amsterdam

Openingsdagen: Elke dag, behalve zondag en maandag
Website: www.kolifleur.nl

Beeld: Kolifleur 

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief