Waterkant, Amsterdam

Waterkant Amsterdam

Paramaribo in Amsterdam? Het kan! Bij Waterkant waan je je op een tropische bestemming en dat midden in het centrum, inclusief de lekkerste Surinaamse hapjes en drankjes. Als dat geen vakantie is.

Waterkant

Sinds 7 augustus is Waterkant geopend achter Q-Park in de Marnixstraat. Welkom op je nieuwe zomerbestemming; een drankje aan de gracht, mét goed uitzicht. Op het grote zonnige terras midden in het centrum ontbreekt het niet aan heerlijk eten. Caribisch, soul food, barbecue én veel zon. Wat wil je nog meer?

Waar: Marnixstraat 246, Amsterdam
Open: Zondag – donderdag van 16.00 uur tot 1.00 uur, zaterdag van 16.00-3.00
Website: www.waterkantamsterdam.nl

Foto’s: Waterkant

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief