Column: 14 kilo afvallen met NewFysic

14 kilo afvallen

In 18 weken tijd 14 kilo afvallen met NewFysic. Nou ja, bijna dan. 13,8 kg om precies te zijn. Omdat het lastig is om te bedenken hoe 13,8 kilo vet eruit ziet, vergelijk ik het maar al te graag met – mijn lievelings – voeding. Het zijn namelijk (ga er meer even lekker voor zitten met een snack of twee): 69 zakken chips. Of 76,6 repen Tony’s Chocolonely melk karamel zeezout. Of – om er nog een schepje bovenop te doen – 83 porties friet. Leg dat maar eens allemaal op de bank.

M’n broeken zakken van m’n kont, m’n truitjes zitten een stuk wijder en zelfs m’n ondergoed – too much information, I know – is te groot. Wat begon met gelijk in de allereerste week afvallen, bleef eigenlijk wekenlang zo doorgaan. Op twee keer 0,1 kg aankomen na. Maar hé als dat alles is? Toch voelt afvallen beter dan stilstaan, of zelfs – een inieminie beetje – aankomen. Het afvallen werkt verslavend als je merkt dat het zo makkelijk gaat.

Toch zijn er ook momenten geweest dat ik het even heel stom vond hoor. Als je voor de zoveelste keer moet toekijken hoe iemand een Magnum Double Chocolate zonder pardon naar binnen werkt, het zoveelste drankje ziet bestellen op het terras of moet nadenken wat je nu weer voor gezonds moet gaan koken. Gelukkig weegt het niet op tegen het resultaat. Waar ik eerst al heel blij was met 5 kilo, moesten dat er toch echt 10 en zelfs bijna 14 kg worden. Stiekem zou ik nog wel 1,2 kilo eraf willen. Gewoon omdat 15 zo’n lekker rond getal is. Maar dat lekker ronde laten we vanaf nu maar achterwege.

Dan kijk ik weer even na de voor- en nafoto’s en dan ben ik tevreden. Ik zou m’n bikinifoto’s bijna met jullie willen delen, maar dat doe ik niet. Niet omdat ik daar bang voor ben (kom maar op strandvakantie!), maar omdat ik het nu niet nodig vind. 

Dit blije gevoel wil ik graag behouden. Dus mocht je mij de komende tijd steeds vaker een hamburger af zien happen, met m’n hand in een zak chips zien hangen op de bank of iéts te veel wijn zien drinken, waarschuw me dan asjeblieft. Het codewoord is NewFysic. Of appeldag, als je me echt wil pakken. Want tenzij er een heus kind in zit, wil ik die kilo’s nooit meer mee hoeven zeulen. Afgesproken?

Wil jij ook gezond afslanken? Kijk dan op de website van NewFysic voor meer informatie! 

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief