3x strandtenten op Texel

3x strandtenten op Texel

Soms is het wel eens lekker om de stad te ontvluchten en een zen-weekendje op een Waddeneiland te houden. Je bent er zo en je hebt heel erg het gevoel dat je op vakantie bent. Wij brachten vorig weekend een bezoekje aan Texel en bezochten 3 leuke strandtenten!

De leukste strandtenten op Textel

Paal 9

Paal 9 Texel
Doen: Fietsen huren bij aankomst met de boot en van je eerste welverdiende stop genieten bij Paal 9 in Den Hoorn. Met een beetje geluk vind je een plekje in het najaarszonnetje op het fijne terras. Achter het glas zit je heerlijk beschut en je vertoeft er gerust de hele middag. Iets minder lekker weer? No problemo. Binnen is het hartstikke gezellig. Je kunt er zelfs een ansichtkaart en postzegels kopen, kun je die mooi gelijk schrijven onder het genot van een warme chocomel.
Hoornderslag 8, Den Hoorn
www.paal9.nl

Paal 19,5

Paal 19,5 Texel
De ideale plek om na een strandwandeling neer te ploffen of om gewoon de hele middag te genieten van het strand. Paal 19 Half in De Koog leent zich uitstekend voor een romantisch avondje aan het strand. Tip: ga rond zonsondergang, die zie je hier perfect. De rose en het Texels bier vallen erg in de smaak.
Ruijslaan 30, De Koog
www.paal19half.nl

Strandpaviljoen Twaalf

Strandpaviljoen 12 strandtenten op Texel
Als je denkt dat je er bijna bent, is het toch nog best een aardig stukje fietsen door bos en duin. Maar de fietstocht is het absoluut waard. Het personeel is leuk, er is ambachtelijk schepijs en de loungebanken zitten heerlijk. Bovendien geniet je bij strandpaviljoen Twaalf van de lekkerste drankjes en (warme) hapjes.
Jan Ayeslag 2, Den Hoorn
www.strandpaviljoentwaalf.nl

Oh enneh.. check wel even de openingstijden. In de winter gelden er – uiteraard – andere openingsuren en –dagen dan in de zomer.

Beeld strandtenten op Texel: CityStyleGuide en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief