3x boutique hotels in Le Marais in Parijs

3x boutique hotels in Le Marais in Parijs

Slapen in Parijs doe je natuurlijk het liefst in een leuk boutique hotel in de hippe wijk Le Marais. Geen keten, maar een gezellig, wat kleiner hotel maakt je citytrip naar Parijs nóg leuker. Hoe fijn is het om wakker te worden in een mooie Franse kamer en te ontbijten in de knusse ruimte of een pain au chocolat te halen bij de boulangerie om te hoek. Dit zijn de drie leukste boutique hotels in de wijk Le Marais in Paris!

3x leuke boutique hotels in Le Marais Parijs
Hotel Saint-Louis Marais

3x boutique hotels in Le Marais in Parijs
Le Marais is een van de leukste wijken van Parijs, niet zo gek dat daar veel schattige boutique hotels te vinden zijn. Zo ook Hôtel Saint-Louis Marais, gelegen in het hart van de wijk Le Marais. Het kleinschalige hotel – met slechts 15 kamers – biedt een oase van rust in de drukke stad. Je boekt een van de prachtige kamers voor zo’n 150 euro per nacht. Ook is er – uiteraard – gratis WiFi in de hotelkamers en kun je een iPad lenen bij de lobby.
1 rue Charles V, Parijs
www.saintlouismarais.com

Hotel Emile

3x boutique hotels in Le Marais in Parijs
Hotel Emile is werkelijk prachtig. De kamers hebben naast een gezellig behangetje een heerlijk uitzicht over de straten van Parijs. Het Franse ontbijt is bij iedere stijlvolle kamer inbegrepen, dus daar is geen twijfel over mogelijk. Hotel Emile ligt ook in Marais en is vrij nieuw. Ook hier kun je een iPad lenen en is er overal WiFi.
2 rue Mahler, Parijs
www.hotelemile.com

Hotel Les Tournelles

3x boutique hotels in Le Marais in Parijs
In een prachtig historisch pand in Le Marais huist Hotel Les Tournelles. Het boutique hotel heeft 24 mooie kamers en een library lounge waar je je direct thuis voelt. De kamers zijn schattig ingericht, hebben gratis WiFi en op de matrassen van Epeda slaap je heerlijk. Het gezonde ontbijt zit bij sommige kamerprijzen inbegrepen. Zo niet, dan kun je het heerlijke ontbijt later nog bijbestellen.
30 Rue de Turenne, Parijs
www.lestournelles.com

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply