3x high wine in Utrecht

3x high wine in Utrecht

High wine in Utrecht? Yes! Er zijn genoeg leuke plekken voor. Om je een handje te helpen hebben we drie leuke plekken voor een high wine in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Cheers!

3x high wine in Utrecht
Aperitivo

Bij het altijd gezellige Aperitivo kun je terecht voor een heerlijke high wine. Het leuke hier is dat je zelf drie speciale wijnen mag uitkiezen, zo creëer je een beetje je eigen high wine. Met alleen wijn die jij lekker vindt. Tijdens het serveren van de glazen wijn (nee, niet allemaal tegelijk) geniet je van fijne hapjes die in twee gangen op tafel komen. Je kunt er dagelijks terecht voor het wijnfestijn tussen 12.00 en 16.00 uur en van 17.00 tot 21.30 uur. De hapjes als vleeswaren, kaas en nacho’s vullen genoeg voor een lunch of diner.
Vinkenburgstraat 20, Utrecht
www.aperitivo-utrecht.nl

De Rode Vosch

De high wine bij De Rode Vosch bestaat uitsluitend uit Australische wijnen. Het is een Australisch restaurant waar ze eten én drinken uit Australië serveren. Dus is het land van de kangoeroes jou iéts te ver, of wil je graag weer even terug naar dit mooie vakantieland? Bij De Rode Vosch waan je je in modern Australië. De high wine bestaat uit vier exclusieve Australische wijnen mét twee gangen met lekkere hapjes.
Voorstraat 14, Utrecht
www.derodevosch.nl

Luden

Hoe fijn is het dat je met mooi weer bij Luden in de besloten binnentuin onder de druivenranken kunt high wine-en? Heerlijk toch! Waan je je zo in het buitenland. Dagelijks tussen 14.00 en 18.00 uur kun je bij het mooie Luden terecht voor een high wine. Je wordt ontvangen met een glaasje prosecco (Il Grigio) en daarna ontvang je twee glazen St. Felix wit, rood of rosé. Is maar net waar je zin in hebt. Qua hapjes start je met een tomaten basilicum soep, waarna er een stellage met lekkernijen met zalm, carpaccio, brie, wraps met kip, minisandwiches en hartige mini quiches en een schaaltje olijven op tafel staat. Smullen!
Janskerkhof 10, Utrecht
www.ludenutrecht.nl

Voor een high wine in Amsterdam klik je hier en voor een high wine in Rotterdam lees je dit artikel!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief