3x high wine in Rotterdam

3x high wine in Rotterdam

Een high wine in Rotterdam in gedachten, maar nog geen leuk adresje op het oog? Check dan snel deze gezellige hotspots waar wijn en hapjes samenkomen!

3x high wine in Rotterdam
Stroom

High wine in Rotterdam Stroom
In een voormalige elektriciteitscentrale huist nu designhotel Stroom, waar je óók terecht kunt voor een hapje en een drankje. Laten we het daar nu net over hebben. De hippe high wine bij Stroom is tussen 16.00 en 19.00 uur te reserveren vanaf twee personen. Voor 25 euro per persoon geniet je aan het einde van de middag van een glas prosecco en twee glazen wijn van de kaart. Tussen het nippen door krijg je een huisgemaakt soepje van de chef en een etagère vol hartige hapjes en sandwiches. Maak na afloop ook even een pitstop op het dakterras waar je zicht hebt op de Euromast.
Lloydstraat 1, Rotterdam
www.stroomrotterdam.nl

Fellini

High wine in Rotterdam Fellini
In de mooie Rotterdamse Markthal kun je naast heel veel en lekker eten ook erg goed terecht voor een high wine. Bij Fellini reserveer je de high wine vanaf acht personen, leuk voor een uitje met vrienden of familie! Je krijgt bij elk gerechtje (bruschetta, calamari fritti en kalfsgehaktballetjes) een goed glas wijn. Tijdens de drie glazen wijn klets je gezellig bij en geniet je van de fijne hapjes. Ook staat er tijdens de high wine landbrood met smeersels op tafel. Te lekker!
Grote Markt 272, Rotterdam
www.fellini-rotterdam.nl 

Nostra

High wine in Rotterdam Nostra
Dat lunch- en winebar Nostra verstand van wijn heeft, is geen geheim. Naast lekkere lunches kun je bij Nostra ook kiezen voor een high tea óf high wine. De high wine reserveer je er voor 27,50 euro per persoon en voor minimaal twee personen. In je eentje is ook zo ongezellig he. Je mag hier twee glazen huiswijn of prosecco kiezen, die worden geserveerd met heel veel hapjes. Het hapjesmenu bestaat uit wisselende handgemaakte borrelhapjes, tapenades, bruschetta’s, kaasjes en mediterraanse vleeswaren. Yum!
Van Oldenbarneveltstraat 127a, Rotterdam
www.nostra.nl

Voor high wine hotspots in Amsterdam lees je dit artikel

Beeld: websites van de hotspots en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

5 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief