3x lekker gezond eten

Munt Saladebar in Nijmegen


Wil jij dit weekend lekker gezond eten? Dat kan! Wij zetten de leukste healthy hotspots in 3 verschillende steden voor je op een rijtje. Enjoy!

Eetwinkel Geniet in Utrecht

Eetwinkel Geniet in Utrecht
Huigemaakte granola met biologische yoghurt en vers fruit als ontbijtje, een salade met bulgur voor de lunch en verse tagliatelle met gedroogde ham, rucola en parmezaanse kaas als avondmaal. Het is slechts een greep uit de healthy menukaart van Eetwinkel Geniet in Utrecht, maar álles is lekker. Op donderdagavond (koopavond) kies je uit drie maaltijden onder de 10 euro. En in het winkelgedeelte kun je niet alleen fijne producten shoppen, maar ook proeven.
Zadelstraat 10, Utrecht

www.eetwinkelgeniet.nl

Munt Saladebar in Nijmegen

Munt Saladebar in Nijmegen

Vertoef jij dit weekend in Nijmegen en houd je wel van een goedgevulde salade? Munt it is! Alles is er gezond en de producten zijn zoveel mogelijk lokaal én biologisch. Naast de salades à la carte kun je ook je eigen salade samenstellen. Wat er zoal op de kaart prijkt? Salades met spinazie, quinoa, avocado, gerookte kip, kikkererwten, komkommer, zoete aardappel… maar ook gezonde brownies, bananenbrood en verse sapjes. Ook Fashionista Chloë is fan!
In de Betouwstraat 28, Nijmegen
www.munt-saladebar.nl

De Kas in Amsterdam

Restaurant De Kas
Restaurant De Kas is letterlijk en figuurlijk een hoogstaand restaurant in Amsterdam. In de acht meter hoge glazen Kas in park Frankendael geniet je tijdens het eten van de prachtige omgeving. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je niet weet wat je moet kiezen van de kaart, er is namelijk geen menukaart met gerechten. Dagelijks wordt er één gerecht samengesteld met de oogst uit eigen kwekerij en ingrediënten van lokale leveranciers. Wel kun je kiezen uit diverse arrangementen en uit de wijnkaart waar zo’n 80 wijnen op staan. Aanrader!
Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam
www.restaurantdekas.nl

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief