3x leuke winkels in Amsterdam

3x leuke winkels in Amsterdam

Heb je vanavond een feestje, maar nog geen geschikte outfit? Haast je dan snel naar deze 3 leuke winkels in Amsterdam voor een last minute aankoop. Van sieraden tot jurkjes, they have it all!

3x leuke winkels in Amsterdam
Gesponnen Suiker

3x leuke winkels in Amsterdam Gesponnen Suiker
De droom van Anouk Buziau werd werkelijkheid met haar eigen Gesponnen Suiker. Waar het begon met een vestiging in Zeist, richt ze zich nu volledig op haar filiaal in Amsterdam-West. Je vindt er zonder twijfel iets leuks voor elke gelegenheid: pumps, truien, jurkjes, sieraden én een cadeautje voor de jarige is ook gelijk in the pocket. Tip: hou het Instagramaccount van Gesponnen Suiker in de gaten, daar worden de nieuwste items getoond. Kun je gelijk naar de winkel rennen om er als de kippen bij te zijn.
Jan Pieter Heijestraat 114, Amsterdam
www.gesponnensuiker.nl

Catwalk Junkie

3x leuke winkels in Amsterdam Catwalk Junkie
Met de items van Catwalk Junkie waan je je op de alledaagse catwalk. De kledingstukken zijn geïnspireerd op de nieuwste trends, maar zijn gemaakt om iedere dag in te shinen. Je scoort er echt hele leuke en originele truien, shirtjes, jurken en broeken. De roze sweater ‘little kisses’ bijvoorbeeld, té leuk! Het liefst koop je er alles, maar mocht je portemonnee dat niet toelaten dan ben je met één kledingstuk (of twee, of drie..) al een heel gelukkig mens.
Waar: Prinsengracht 419, Amsterdam
Website: www.catwalkjunkie.com

Cottoncake

3x leuke winkels in Amsterdam
Schattig en stylish, dat is Cottoncake aan de Eerste van der Helststraat. Mooie ontwerpen, handgemaakte sieraden en een wisselende collectie van verschillende merken. Ieder seizoen weer. Bekende brands die je er kunt vinden zijn onder andere Samsoe & Samsoe en Selected, maar ook stukken van nieuwe lokale merken hebben er een mooi plekje. De winkel straalt rust uit en is superleuk ingericht. Als je uitgeshopt bent, kun je nog even aanschuiven in het Cotton Café voor een gezonde snack of lunch.
Eerste van der Helststraat 76-hs, Amsterdam
www.cottoncake.nl

De lekkerste lunchtentjes vind je hier!

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

4 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief