3x restaurants voor kerst

3x restaurants voor kerst
Ho ho ho! Honger? Nee, kerst! Wil je graag uit eten, maar weet je (net als ik) nog niet waar? Deze 3 leuke restaurants hebben hele fijne kerstmenu’s voor je in petto. Wel even reserveren van tevoren, Merry Christmas!

Kerst bij Jansz Amsterdam

Jansz is leuk, want Jansz is het restaurant van het Pulitzer hotel in Amsterdam. Dat het daar altijd even leuk is hoeven we je eigenlijk niet te vertellen, maar tijdens kerst is het er nóg gezelliger. Op 24, 25 en 26 december geniet je bij Jansz van een viergangenmenu, waar je start met Beef tartare en krab en afsluit met ‘Bûche De Noël’ bestaande uit chocolade en noten. Yum! Voor het viergangendiner betaal je 69 euro. Kun je geen genoeg van de drankjes krijgen? Na het kerstdiner hop je zo Pulitzer’s Bar in.
Reestraat 8, Amsterdam
www.janszamsterdam.com

Jansz in Amsterdam
Kerst bij Klooser Amersfoort 

Bij Klooser in Amersfoort kun je loungen, clubben, lunchen én dineren. Het kerstmenu is dan ook een om over naar huis te schrijven. Van kreeft tot parelhoenderfilet, van hert tot paddenstoelensoep en van een kaasplankje tot chocolade, hazenoot, anijs dessert. Alles dat bij kerst hoort komt op tafel. Voor het vijfgangenmenu bij Klooser betaal je 54,50 euro, inclusief koffie en friandises.
Stadsring 69, Amersfoort
www.klooser.nl

Kerst bij Luden Utrecht

Luden in Utrecht
Kerstversiering all over the place, bij restaurant Luden in Utrecht kun je er niet omheen. De spiegelzaal van het restaurant is helemaal omgetoverd voor kerst, waar je (op reservering) aan kunt schuiven voor het kerstdiner. Je hebt de keuze uit een drie-, vier- of vijfgangenmenu én er is een speciaal wijnarrangement. Op het kerstmenu? Steak tartaar met truffelmayonaise, een wildbouillon, zeebaarsfilet, ravioli, tournedos, groenten strüdel en het grand dessert Luden, alles klinkt even lekker. Het hele menu inclusief de prijzen bekijk je op hun Facebookpagina.
Janskerkhof 10, Utrecht
www.ludenutrecht.nl

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Jansz en Luden

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief