5x breakfast in New York

Please select a featured image for your post

 

breakfast in New York

New York, New York! Ga jij binnenkort naar NYC? Lucky you! Wij zetten de leukste hotspots voor een onvergetelijk ontbijtje voor je op een rij: 5 x breakfast in New York!

5x breakfast in New York
Milk Bar – breakfast in New York

Van salon eggs tot een ontbijtsalade van boerenkool met pecannoten met daaroverheen een zacht gepocheerd ei. Geserveerd met glutenvrije toast. Je kunt bij Milk Bar ook terecht voor de klassieke toast met ei, of course.
Waar: 620 Vanderbilt Ave Brooklyn
Website: www.milkbarbrooklyn.com

Kitchenette – breakfast in New York

Kitchenette staat bekend om haar ontbijt. They love Breakfast. Of je nou yoghurt met granola bestelt (mét fijne toppings), een warme blueberry muffin of een zelf samengestelde omelet, alles is homemade.
Waar: 1272 Amsterdam Avenue & 156 Chambers Street
Website: www.kitchenetterestaurant.com

Landmarc – breakfast in New York

Havermout met bruine suiker en walnoten, een fresh fruit bowl, een geroosterde bagel met zalm, pannenkoeken of steak & eggs. Niets is te gek als ontbijt bij Landmarc Restaurant op West Broadway en Columbus Circle.
Waar: 179 West Broadway & 10 Columbus Circle
Website: www.landmarc-restaurant.com

Bagel Oasis – breakfast in New York

Ben jij in New York ook een echte bagel lover geworden? Dan mag een bezoekje aan Bagel Oasis niet ontbreken. Hoe je je bagel ook wilt (plain, sesam, ui, knoflook, kaneel, whole wheat en nog heel veel meer), Bagel Oasis heeft het. De cream cheese spead is overigens ook to die for. Meer dan een ontbijtje? Ze zijn 24/7 geopend!
Waar: 183-12 Horace Harding Expressway
Website: www.bageloasis.com

Oatmeals – breakfast in New York

Als echte havermoutfan ontbijt je bij de enige echte Oatmeals. Deze oatmeal bar geeft een moderne twist aan het eeuwenoude ontbijtje. Havermout met gorgonzola, bacon of pistachenootjes, niks is te gek. Tip: de Physique 57 Bowl met banaan, kokosvlokken, cashewnoten, dadels, honing en een vleugje kaneel.
Waar: 120 West Third Street
Website: www.oatmealsny.com

Beeld: Citystyleguide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply