5&33 in het art’otel

5&33 in het art'otel

5&33 zit in het art’otel in Amsterdam en bestaat uit een restaurant, bar, gallery (van maar liefst 300 vierkante meter), library en én lounge. Afgelopen dinsdag mochten we een pasta workshop bijwonen in de keuken van 5&33 en maakten we kennis met dé truffelpasta van het restaurant.

5&33 in het art'otel

Executive-chef Nadia Frisina leerde ons hoe de pasta dagelijks vers gemaakt wordt, showde ons hoe je de pasta en ravioli zelf creëert en liet ons kennismaken met de truffelleverancier van 5&33. Met een rugzak vol truffels loopt hij regelmatig de keuken in om goede deals te maken over de prijs, de geur alleen al! 

5&33 in het art'otel

Daarna was het tijd om de keuken te verruilen voor de mooi gedekte tafel. We behoorden tot de gelukkigen die de verse tagliolini met truffel mochten proeven, heerlijk! Daarna stonden ook de geitenkaas-ravioli en nog een hele fijne pasta op het menu. Zeker een aanrader om eens een hapje te eten bij 5&33, je kunt er ‘s ochtends overigens ook terecht voor ontbijt en ‘s avonds voor fijne cocktails! 

Waar: Martelaarsgracht 5, Amsterdam
Website: www.5and33.nl

Beeld: eigen 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

4 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief