5x cupcakes in New York

5x cupcakes in New York
I love cupcakes! Jij waarschijnlijk ook en daarom bezocht ik tijdens mijn citytrip naar New York verschillende cupcake winkeltjes. Het resultaat? 5 hele leuke plekken in the city waar je de lekkerste cupcakes kunt scoren!

Georgetown Cupcake

5x cupcakes in New York
Bij Georgetown Cupcake ging ik voor de chocolate marshmallow fudge en wat was ‘ie lekker! Ze hebben hier elke maand speciale seizoenssmaken en elke dag (!) andere soorten, waardoor je dus elke keer verrast wordt door het aanbod.
111 Mercer Street (SoHO), New York
www.georgetowncupcake.com

Magnolia Bakery 

5x cupcakes in New York
Natuurlijk mocht Magnolia Bakery (je weet wel, van Sex and the City) niet ontbreken.
Uiteraard wilde ik de red velvet cupcake, al is die met de leuke glittertjes wel wat fotogenieker… Maar het gaat natuurlijk om de smaak, en die was very good.
401 Bleecker Street (de leukste locatie), New York
www.magnoliabakery.com

One Girl Cookies

5x cupcakes in New York
I
n Brooklyn kwamen we het leuke One Girl Cookies tegen. En omdat bij thee iets lekker hoort, koos ik voor de chocolate cupcake. Niet alleen een grappige vorm met de ‘stekeltjes’, hij smaakte ook nog eens erg goed.
68 Dean St., New York
www.onegirlcookies.com

Eleni’s

5x cupcakes in New York
Ben je in de hippe Chelsea Market en heb je onbedwingbare zin in cupcakes? Eleni’s is je redder. We namen allebei de oreo cupcake en wilden meer!
75 9th Avenue (Chelsea Market), New York
www.elenis.com

byChloe

5x cupcakes in New York
Toen ik byChloe zag, moést ik naar binnen. De cupcakes lonkten naar me, echt waar. Beiden kozen we voor de raspberry tiramisu cupcake. Er zijn nog twee andere varianten, dus er is niet heel veel keuze. Maar er is nog veel ander lekkers bij byChloe.
185 Bleecker Street, New York
www.bychefchloe.com

Beeld: eigen

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

6 reacties

Leave a Reply