5x dates voor Valentijnsdag

5x dates voor Valentijnsdag
Aankomende zondag is het Valentijnsdag en daar hoort natuurlijk een leuke date bij. Nu kun je natuurlijk wat gaan drinken – bijvoorbeeld in een van deze leuke cafés – of je pakt het wat spectaculairder aan. Wij geven je 5 tips om te doen met een date op Valentijnsdag!

5x dates voor Valentijnsdag
Foodhallen

Eten is altijd fijn! Ga met je date naar De Foodhallen in Amsterdam of de leuke Markthal in Rotterdam. Je kunt er lekkere – kleine – hapjes en drankjes halen, zonder dat je (op een eerste date) ongemakkelijk tegenover elkaar hoeft te zitten. Liefde gaat tenslotte door de maag…

Fjiet View

Een drankje onder het genot van een mooi uitzicht is natuurlijk nét even wat specialer. Samen met je date een romantisch uitje? Het mooiste uitzicht heb je in de Amsterdamse SkyLounge van het Hilton hotel of vanaf de bovenste etage van het Okura. Wil je liever iets minder luxe maar wel hippigs? Ga dan naar de 7e verdieping van het Volkshotel!

Actief

Je kunt natuurlijk ook lekker actief gaan doen op 14 februari. Wat dacht je van schaatsen, kanoën of waterfietsen? Dat breekt het ijs een beetje. Ben je bang voor een bui op je mooi gestylede coupe, neem dan het zekere voor het onzekere en ga naar een glow in the dark midgetgolfbaan. Bijvoorbeeld bij FlashGolf in Lelystad.

Museum

Liever iets cultureels doen? Bezoek een leuk museum! Zo is er bij Kasteel De Haar in Utrecht de kasteelrondleiding Wat een Weelde, waarin je ziet hoe De familie van Zuylen van Nijevelt van de Haar een maand per jaar woont in het kasteel. De gids vertelt je alles over alle voorbereidingen die aan de septembermaand waarin de familie in het kasteel vertoeft voorafgaan. Je ziet de vertrekken waar het personeel leeft, de prachtige zalen waar diners en feesten plaatsvinden en de slaapkamers van de baron en de barones.

Brunchen

Ga gezellig ergens brunchen, er zijn genoeg leuke tentjes! Wil je het nóg iets leuker aanpakken? Regel dan een brunch op een bijzondere plek. Bijvoorbeeld bij Gs brunch boat in Amsterdam. Er is een speciaal wintermenu inclusief dekentjes, warme dranken, heel veel lekker eten en kaarsjes. Als dat geen Valentijnsfeestje is?

Heb je nog geen date? Kijk dan snel hier, hier en hier. Wie weet ga jij zondag ook op een gezellige date!

Beeld: 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply