5x leuke huisjes op vakantieparken

Foto: Nutchel

Bij een vakantiepark denk je meestal niet direct aan leuke originele huisjes, maar het tegendeel is waar. Mits je de goede plekken weet te vinden. Dit zijn vakantieparken in Nederland én België waar je zeker eens een boshuisje moet boeken.

Lees ook:
6x roze hotels

Leuke huisjes op vakantieparken in Nederland

Hotel Lodge Buiten Pekelinge – Nederland

leuke huisjes op vakantieparken

Vanuit het bed in deze hotel lodge kijk je zo uit over het Zeeuwse landschap. Deze mooie hotel lodges staan op Camping de Pekelinge in Oostkapelle. De lodge is van alle gemakken voorzien (zelfs een sauna!) en heeft aan drie kanten van boven tot onder ramen, waardoor het heel licht is en je mooi uitzicht hebt. Probeer als voorkeur huisje HL7 of HL8 door te geven voor extra mooi uitzicht. Of bekijk de plattegrond. Het huisje is geschikt voor twee personen én twee kinderen, in de ‘kast’ staat een stapelbed. Persoonlijk zou ik het bij maximaal twee personen houden.
Plus: je kunt van het zwembad van de camping gebruikmaken.
Geschikt voor 1-4 personen
www.depekelinge.nl

Dutchen Vakantiehuizen – Nederland

leuke huisjes op vakantieparken

Wil je overnachten in een luxe vakantiehuis? Dan zit je bij Dutchen Vakantiehuizen op de juiste plek. En die plek is op verschillende locaties in Nederland. Van Schoorl tot de Achterhoek en van Drenthe tot t’ Gooi.
Wij sliepen in Drenthe bij Park de Zeegser Duinen van Dutchen, een mooie plek in nationaal park de Drentsche Aa. De huisjes zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. De huisjes hebben een terras met vuurkorf en een aantal hebben zelfs een jacuzzi.
Geschikt voor 1 – 20 gasten, verschilt per huisje
www.dutchen.nl

Qurios Gulpen – Nederland

https://www.instagram.com/p/CWlBikZN6em/

Nog meer leuke huisjes op vakantieparken: Qurios, waarvan de nieuwste aanwinst Qurios Gulpen is. Ik had dit park toen het nog in aanbouw was al op het oog, omdat deze gevestigd is op een prachtige locatie in Zuid-Limburg. We sliepen er al twee keer en dat is erg goed bevallen. De huisjes zijn prachtig en de meeste hebben – als je op de plattegrond van tevoren de nummers checkt – mooi uitzicht en alles is splinternieuw. Onder andere Timber Lodge 95 en het rijtje van Hillside 106 hebben extra goed uitzicht.
Geschikt voor 1 – 8 personen, verschilt per huisje
www.qurios.nl

Leuke huisjes op vakantieparken in België & Frankrijk

Warredal – België

Foto: Warredal

In de boshuisjes van ‘vakantiepark’ Warredal in Maaseik (Belgisch-Limburg) kom je helemaal tot rust. Ja écht, want er is geen wifi. Je gaat back to nature, want de houtkachel mag je zelf aanmaken met houtblokken, lucifers en aanmaakblokjes. Er zijn verschillende cosy cabins en cosy houses, met een kleine keuken (je kookt op gasvuur) en een gasbarbecue. Je kunt een picknick- of ontbijtmand bijbestellen, en er is een wellness caine en barbecuehut.
Geschikt voor 1 – 6 personen, verschilt per huisje
www.warredal.be

Nutchel – België & Frankrijk

Foto: Nutchel

Hoe geweldig zijn deze huisjes van Nutchel! Er is zelfs een boomhut! Deze gezellige boshuisjes zorgen ook voor dat back to basic gevoel. Ook deze cosy cabins hebben een houtkachel, koelbox als koelkast een barbecue en picknicktafel. De grote ramen halen de natuur naar binnen en ook hier zijn huisjes met een hottub. Er zijn twee locaties: in de Belgische Ardennen en in de Franse Elzas.
Geschikt voor 1 – 6 personen, verschilt per huisje
www.nutchel.be

Lees ook:
6x roze hotels

Let’s get social! Volg CityStyleGuide ook op Instagram en Facebook. Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply