6 X hotspots in Londen

De leukste markt van Londen: Camden Market

Het jaar is alweer bijna afgelopen en dat betekent: lijstjes maken! Natascha Droste bracht afgelopen zomer een bezoekje aan Londen en tipt dé hotspots in de Engelse hoofdstad.

Breakfast Club

The breakfast club
Hip, trendy en stijlvol ingericht, The Breakfast Club. Heerlijk voor een ontbijtje of een uitgebreide lunch. Van burgers tot salades en clubsandwiches.
www.thebreakfastclubcafes.com

Camden Market

Camden market
In een ‘urban neighbourhood’ vind je Camden market. Sieraden, kleding, klassieke items vind je op de snuffelmarkt. De geuren van wereldkeukens komen je tegemoet, want er worden van allerlei gerechten gekookt.
www.camdenmarket.com

Beach

Camden beach
Naar het strand in London, dat kan! Midden in Camden is – in de zomer – een aangelegd strand op het dakterras van een creatief poppodium. Je kunt er genieten van live muziek, cocktails en heerlijke broodjes. Een zonnig dagje op Camden Beach geeft je het ultieme zomergevoel!
www.roundhouse.org.uk

Aqua

Aqua
Beleef het Sex and the City gevoel in Aqua. Met een martini espresso in een hippe lounge, kun je het luxe gevoel zelf ervaren!
www.aqua.com.hk

Shoppen

Shoppen
London is een absoluut shopping walhalla. Waar sommige merken in Nederland minder aandacht krijgen voor het interieur in de winkel, kun je in London ook bij betaalbare merken heel luxe winkelen. De winkels stralen rust uit en de kleding is uitgebreid opgesteld. Dit maakt het shoppen nog leuker!

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
Sushi Samba
Uitzicht over de stad, cocktails en sushi, hiervan kun je genieten bij Sushi Samba. Met de lift ga je in een paar minuten naar een van de bovenste etages. Hier stap je binnen in een stijlvol restaurant/café met prachtig uitzicht over de stad. Onder het genot van een drankje kun je aan een tafeltje bij het raam of op het dakterras genieten van het indrukwekkende uitzicht!
www.sushisamba.com

(Tekst:Natascha Droste, foto’s: Natascha Droste en www.sushisamba.com)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

7 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief