5x hotspots in De Baarsjes

5x hotspots in De Baarsjes

De Baarsjes barst van de leuke plekken. Om te eten, drinken en – heel belangrijk – lekker te borrelen. Daarom tippen we je 5 plekken in De Baarsjes (Amsterdam-West), waar dit allemaal kan en waar je geweest moet zijn. Je kunt je er gerust een hele dag vermaken!

5x hotspots in De Baarsjes
Zurich

Café Restaurant Zurich is elke dag én de hele dag open. Van ontbijt tot borrel. Binnen in het cirkelvormige gebouw voelt het alsof je thuis bent: fijne banken, vuurtje in het midden en wifi. Sinds kort is er een nieuwe kaart vol koolhydraatarme gerechten, geen zorgen, de carbs kun je er los bijbestellen.
Mercatorplein 2B, Amsterdam
www.cafezurich.nl

Bar Frits

Borrelen doe je bij…. Bar Frits! Regelmatig wordt er een pubquiz georganiseerd, voetbal uitgezonden en een borrel gehouden (hallo vrijmibo!). Bierfliefhebbers kunnen hier hun goudgele hart ophalen: er zijn 12 tapkranen en zo’n 40 bieren op fles. Krijg je trek? Dan bestel je een hamburger, vegaburger of skinny salad.
Jan Evertsenstraat 135, Amsterdam
www.frits-amsterdam.nl

5x hotspots in De Baarsjes
Bar Baarsch

Bij Bar Baarsch kan alles. Ja echt. Je kunt er een feestje geven, borrelen, lunchen, pubquizzen en dineren. Megagezellig en heel leuk ingericht en het eten is er ook nog eens heel lekker. Je kiest een gerecht (bijvoorbeeld gegrilde makreel of een runder rib eye steak), vervolgens kies je de saus (huisgemaakte barbecuesaus, tip!) en tot slot een bijgerecht (appelcompote, zoete aardappel of friet). Aanvallen maar!
Jan Evertsenstraat 91, Amsterdam
www.barbaarsch.nl

White Label Coffee

Op zondagmorgen een verse koffie halen? Daarvoor ga je naar White Label Coffee. De koffiebranders richten zich op speciale koffie’s waarbij kwaliteit heel hoog in het vaandel staat. Je geniet er dagelijks van een kop duurzame koffie en haalt er bonen voor thuis. Wel zo makkelijk.
Jan Evertsenstraat 136, Amsterdam
www.whitelabelcoffee.nl

5x hotspots in De Baarsjes
Café Cook

Alleen al door het fijne, grote terras (met zon!) houden we van Café Cook. Ook een beetje (veel) door het eten hoor, die entrecôte met haricots verts smaakt echt naar meer. Net als de pompoensoep met koriander, de chocoladetaart met zeezoutkaramel (té lekker) en, en… alles eigenlijk.
James Cookstraat 2, Amsterdam
www.cafecook.nl

Bekijk hier 5 hotspots in Amsterdam-Oost!

Beeld: websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply