8x hotspots van Sanne en Milou van Daylliance

Sanne en Milou van Daylliance

Sanne en Milou kozen er na hun studie rechten voor om hun droom waar te maken en hun eigen modelabel Daylliance op te zetten. De modemeisjes doen hun inspiratie overal ter wereld op en weten dan ook waar je het lekkerst kunt eten, het mooiste uitzicht hebt en het best kunt shoppen!

Omdat Sanne en Milou het jammer vinden dat de originaliteit en authenticiteit een beetje verloren zijn gegaan, hebben zij het label Daylliance in het leven geroepen. “Al onze kledingstukken worden met heel veel liefde en aandacht ontworpen en gemaakt, voor meiden die net een beetje extra willen betalen om er origineel en hip uit te zien. Toch is het voor ons erg belangrijk dat de kleding betaalbaar blijft, zodat iedereen zich een Daylliance item kan veroorloven.”

Hun favoriete stad is Amsterdam, maar ze zijn beiden ook gek op stedentrips buiten Nederland. “In 2017 willen we om inspiratie voor ons merk op te doen graag samen naar Parijs en Milaan. Daarnaast zijn wij bezig met een vrijwilligersproject in Kaapstad, deze stad staat ook hoog op onze travel wishlist.”

De 8 favoriete hotspots van Sanne en Milou van Daylliance
Ontbijt

Brunch & Cake
“Brunch & Cake in Barcelona! Hier hebben ze de allerlekkerste pannenkoekjes, croissants, yoghurt met granola, cappuccino en verse jus. Ons perfecte ontbijtje.”
Carrer d’Enric Granados 19, Barcelona
www.cupcakesbarcelona.com

Koffie en sapjes

La Ménagère in Florence
“Wij maken onze foto’s vaak in de buurt van de Negen Straatjes in Amsterdam. De lekkerste sapjes halen wij dan altijd bij Jamal van Dr. Blend op de Herenstraat. Naast dat zijn sapjes heerlijk zijn, serveert hij ze altijd met een grote glimlach. 
De lekkerste koffie drink je in Italië! Bij La Ménagère in Florence. Dit is een bloemenwinkel/concept store/restaurant midden in het centrum van Florence, waar je je voor even een echte Italiaanse voelt.”
Via de’ Ginori 8, Florence
www.lamenagere.it

Terras

De Wasserette hotspot Amsterdam
“In Amsterdam zitten we graag bij de Wasserette en Bar Mash in de Pijp. In het buitenland is Park bar in Lissabon heel leuk. Dit is een verborgen rooftop bar waarbij je eerst door een parkeergarage heen moet om bij dit verborgen plekje met uitzicht over heel Lissabon te komen.”
Eerste van der Helststraat 27, Amsterdam
www.dewasserette.com

Store

Webshop Daylliance
“Onze eigen webshop www.daylliance.com! Die is online, maar binnenkort gaan we ook pop-up stores openen. Daarnaast brengen wij graag een bezoek aan Les Trois Marches de Catherine B in Parijs. Deze winkel is eigenlijk een klein museum vol met prachtige vintage Chanel en Hermès tassen.”
www.daylliance.com

Sfeer

Bar Botanique in Amsterdam
“De beste sfeer hangt op ons kantoor op de StartHub, omringd door allemaal ondernemers. Bij Bar Botanique en Coffee and Coconuts in Amsterdam werken we ook graag, omdat het hier lekker relaxed is. Zodra het weer het toelaat, werken we op het strand in Zandvoort bij Tent 6, heerlijk met de voeten in het zand en met uitzicht op zee.”
Eerste van Swindenstraat 581, Amsterdam
www.barbotanique.nl

Beauty

Mrs Highbrow in Amsterdam
“Wij verven onze wenkbrauwen en laten dit altijd doen bij Mrs. Highbrow op de Van Woustraat. Hier werken superlieve en gezellige meiden en ze weten precies wat bij je past, zodat je nooit weggaat met te donkere wenkbrauwen.”
Van Woustraat 79, Amsterdam
www.mrshighbrow.com

Cocktails

Nomad Hotel New York City
“In de bar van het NoMad Hotel in New York. The Pink Lady is favoriet. In Amsterdam drinken we graag cocktails bij het W Hotel.”
170 Broadway, New York
www.thenomadhotel.com

Diner

Del Mare Istanbul
“Toen wij voor productie in Istanbul waren, hebben we gegeten bij restaurant Del Mare aan de Bosphorus. Hier heb je waanzinnig uitzicht en eet je de allerlekkerste verse vis, uit de Bosphorus gevangen.”
Çengelköy, Kuleli Cd. 53/4, Istanbul
www.del-mare.com

Volg Daylliance ook op Instagram

Beeld: van Sanne & Milou en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply