8x hotspots van Janneke Mulder van Uiteen Familierecht

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht

De 37-jarige Janneke Mulder is familierechtadvocaat en scheidingsmediator en heeft haar eigen kantoor in Rotterdam: Uiteen. Naast haar drukke baan ontdekt ze privé graag de nieuwste eetzaakjes en winkels in haar ‘hometown’ Rotterdam. “Ik sport en kook graag en het resultaat eet ik het liefst met een grote groep vrienden en een goed glas wijn. Als het even kan ga ik elke maand een paar dagen weg en ik ben behoorlijk social media verslaafd.”

“De missie die ik met mijn werk probeer uit te dragen is dat je je ervan bewust moet zijn dat er helaas nog maar weinig relaties ‘for life’ zijn. Het is daarom belangrijk dat je tijdens de relatie goede afspraken met je partner maakt voor het geval het helaas toch misloopt. Want als de relatie stuk is gelopen, kunnen er veel emoties spelen waardoor afspraken maken moeilijker wordt. Mocht het toch niet lukken om na het einde van de relatie afspraken te maken, dan kan ik daar goed bij helpen. Ik zoek altijd het onderlinge overleg op, omdat daarbij veel meer te halen valt dan dat je je problemen moet voorleggen bij de rechter.”

Janneke schrijft blogs (op www.miss-legal.nl) op het gebied van liefde en relaties, bijvoorbeeld over hoe je je relatie goed houdt. “Ook schrijf ik veel over communicatie; hoe communiceer ik effectief met mijn (ex-)partner? En met mijn kinderen? En niet alleen scheidingsgerelateerd, maar ook hoe je de communicatie tussen de partners en binnen het gezin goed kan houden om een scheiding te voorkomen. Uiteraard pas ik de methodes uit mijn scheidingsmediation ook toe op mijn eigen relatie en de communicatie met mijn zoontje.” Hoe leuk is het dat ze genomineerd is voor Legal Woman of the Year 2017! Je kunt nog op Janneke Mulder stemmen  (doen!) en op 8 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Spannend!

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht

Haar favo stad is Rotterdam, waar ze moeiteloos de leukste plekken vindt. Cocktails drinkt ze het liefst bij het Rotterdamse Stirr, aan de Eendrachtsweg 29B. Op haar wishlist staat de prachtige stad Milaan. “Mijn man gaat regelmatig voor zijn werk op reis. Ik kom hem dan vaak vergezellen. Dan zijn we er even met z’n tweeën uit zonder ons zoontje. Ook wel eens lekker!”

8x hotspots van Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
Ontbijt

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht

“By Jarmusch in Rotterdam en Mad & Kaffe in Kopenhagen als ik in het buitenland ben.”
Sønder Blvd. 68, 1720 Kopenhagen
www.madogkaffe.dk

Koffie en sapjes

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
“Zonder twijfel Sajoer Rotterdam!”
Botersloot 46A, Rotterdam
www.sajoer.nl

Terras

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
“De fijnste terrassen van Rotterdam zijn Aloha en Parqiet, ik kan niet zo goed kiezen.”
Maasboulevard 100, Rotterdam
www.alohabar.nl

Winkel


“Objet trouve, Rotterdam. Hier heb ik 3 dagen voor mijn huwelijk nog zulke mooie sandaaltjes gekocht voor bruiloft terwijl ik eigenlijk al trouwschoenen had.”
Pannekoekstraat 44A, Rotterdam
www.objet-trouve.nl

Sfeer

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
“Mikkeler Bar Copenhagen als ik in het buitenland ben en in Nederland De Huismeester, Rotterdam.”
Meent 115, Rotterdam
www.dehuismeester115.nl

View

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
“Daar kan ik kort over zijn: Rooftop 42 in Geneve.”
Rue du Rhône 42, Genève
www.rooftop42.com

Beauty

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
“Pandora, Rotterdam. Hier kan je je nagels laten doen, je voeten en een massage. Je waant je een beetje in Azië of New York.”
Pannekoekstraat 84A, Rotterdam
www.pandorawellness.nl

Diner

Janneke Mulder van Uiteen Familierecht
“Dat vind ik moeilijk om te kiezen! Divinum, Girona voor diner en Bien Soigne voor lunch in Antwerpen, Wilde Zwijnen voor diner in Amsterdam.”
Carrer de l’Albereda 7, Girona
www.divinum.cat

Volg Janneke Mulder van Uiteen Familierecht ook op Facebook!

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook?

Beeld: Janneke Mulder van Uiteen Familierecht, foto bij koffie en sapjes van Sajoer, foto bij beauty van Pandora.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief