8x hotspots Kiki Bosman van Girls Who Magazine

Kiki Bosman van Girls Who Magazine

Kiki Bosman van Girls Who Magazine houdt zich dagelijks bezig met al het moois dat het leven te bieden heeft. “Sinds dit jaar ben ik trotse mede-eigenaar en hoofdredactrice van hét platform voor levensgenieters: Girls Who Magazine. Wijzelf, onze editors en de lezers genieten van het leven, het liefst met een drankje in hun hand en lekker eten binnen handbereik.” Ze is gek op reizen en weet feilloos de leukst plekken in Amsterdam en omstreken te vinden. 

“Omdat we het meeste uit het leven willen halen en dit gevoel met zoveel mogelijk meiden willen delen, komen al deze fijne elementen terug op Girls Who Magazine. Uiteraard ben ik zelf ben ook fulltime levensgenieter, borrelaar en tevens een hele harde werker. Naast het fulltime runnen van Girls Who Magazine, zit ik parttime achter de marketing, communicatie en PR van mijn favoriete hotspot: Edel. Al drie jaar stap ik deze zaak bijna elke dag nog met heel veel plezier binnen.”

Lievelingsplekken: Kiki Bosman van Girls Who Magazine

Kiki Bosman van Girls Who Magazine

Waar Kiki Bosman van Girls Who Magazine het liefst eet? “Onder Girls Who Eat hebben wij een categorie genaamd ‘Culinaire Bucketlist’. Hier staan toprestaurants in Amsterdam tussen waar je écht heel erg goed kunt eten. Waar ik zelf allerlekkerst eet vind ik heel lastig. Met een vriend die chef is ben ik best wel verwend geworden.. Maar vorige week zaten we samen bij UMAMI by Han op de Overtoom en hier zijn we allebei toch wel heel positief verrast. Vooral door de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze tafel stond vol met mooi opgemaakte bordjes, verfijnde smaken en gezonde ingrediënten!” Benieuwd naar de rest van haar favoriete hotspots?

Koffie en sapjes

Koffie bij de Huiskamer van Rembrandt Kiki Bosman
“Koffie en sapjes drink ik het allerliefst bij de Huiskamer van Rembrandt. Dit onontdekte plekje aan het Rembrandtpark (shit, moet ik eigenlijk niet verklappen) serveert de allerlekkerste koffie. Niet te zuur, mooi schuimlaagje, een vrolijk vormpje en geserveerd door hele vriendelijke mensen.”
Orteliuskade 5, Amsterdam
www.facebook.com/huiskamervanRembrandt

City

Straatjes in Maastricht
“Binnen Nederland is mijn favoriete stad for sure Maastricht. Toen ik deze stad vorige jaar voor het eerst bezocht, kon ik mezelf wel voor m’n kop slaan dat ik er nog nooit eerder was geweest. Ik was direct verliefd en de gedachte om er naartoe te verhuizen schoot zelfs héél even door mijn hoofd. Maar nee, ik blijf zeker in Amsterdam! Toch is het af en toe heerlijk om een authentieke en ‘compacte’ stad als Maastricht te bezoeken. Het Middeleeuwse, de zorgeloosheid, het ongerepte en de samenhorigheid die je in Maastricht voelt is iets dat ik soms wel mis in onze hoofdstad.”

Terras

cocktail op terras Lokaal Edel Kiki Bosman
“Ja, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, maar voor mij is dat 100 procent het terras van Lokaal Edel. Ik heb op dit terras gewerkt, mijn scriptie geschreven, meetings gehad, geborreld tot laat in de nacht en meerdere malen heerlijk gedineerd. Nog steeds ben ik groot fan en ben ik er deze zomer zeker weer wekelijks te vinden (het is namelijk ook maar vijf minuutjes fietsen van mijn huis). Het fijne aan het terras van Lokaal Edel is toch wel dat je aan het water kan zitten en daar kan genieten van een uitgebreid shared dining menu. In de zomer is het dan ook áltijd druk en ‘vecht’ men om het beste tafeltje met de meeste zonnestralen. Het lijkt wel een verkooppraatje zo he, oops!”
Postjesweg 1, Amsterdam
www.lokaaledel.nl

Wish list

Georgie landschap wish list Kiki Bosman Girls Who Magazine
“Geogië! Het klink heel cliché en ik ben vast niet de enige, maar sinds Wie is de Mol? staat dit prachtige land hoog op mijn lijstje. Het camerateam van dit bloedstollende programma (ik dacht écht dat Ruben de mol was!) heeft zijn werk héél goed gedaan. Wat een prachtige shots kwamen er in beeld. Het allerbelangrijkste aan een stad vind ik eigenlijk dat het niet overladen wordt door toeristen. Ik ben wat betreft reizen erg verwend opgegroeid: mijn vader heeft Talisman Travel Design opgezet en dankzij hem kom ik mijn hele leven al op prachtige plekken, zonder toeristen! Ik probeer hem dan ook te overtuigen van een tripje naar Georgië…”

Winkel

tafelen met wijn
“Iedere winkel met verse olijfolie, goede wijn, speciaalbiertjes en onbekende lekkernijen in de schappen is voor mij een favoriet. Helemaal top is het als ze huisgemaakte maaltijden verkopen. Dit soort winkeltjes vind je eigenlijk voornamelijk in steden als Italië, Portugal en Spanje, maar Peperwortel op de Overtoom kan er ook wat van! Deze traiteur & cateringzaak staat ook nog eens op de leukste culinaire festivals!”
Overtoom 140, Amsterdam
www.peperwortel.nl

Sfeer

Lunch met wijn hotspots Kiki Bosman
“Ik was laatst voor het eerst bij Venster 33 in De Pijp en ik was écht positief verrast. Er hangt er een hele chille sfeer. Het is rumoerig gezellig, het personeel is lekker informeel en je kunt er heel goed eten, dat had ik echt niet verwacht! Maar, oorspronkelijk kom ik uit Roosendaal en al voordat ik kon lopen kwam ik bij De Moriaan. Deze bruine kroeg en restaurant is daardoor echt een deel van mijn opvoeding geweest. Klinkt wel een beetje gek hé, opgevoed in een kroeg, haha! Het fijne aan de Moriaan is dat er altijd wel een bekende aan de bar zit. En wanneer je dubbel gaat zien van de Leffe Dubbel dan zet je gewoon een paar stappen naar het restaurantgedeelte, waar je weer een hele andere (maar wel net zo gezellige) sfeer aantreft en heerlijk kunt eten!”
Eerste van der Helststraat 42, Amsterdam
www.venster33.nl

View

Uitzicht Lissabon lievelingsplek Kiki Bosman van Girls Who Magazine
Lissabon!
Ik ben inmiddels vier keer in deze geweldige stad geweest en ik kan zó genieten van de prachtige uitzichten hier. Omdat de stad zoveel hoogteverschillen heeft, zijn er genoeg plekken voor een adembenemend uitzicht.”

Cocktails

cocktails Kiki Bosman van Girls Who Magazine
“Bij Snappers, als je het mij vraagt! Hier word je cocktail, hoe druk het ook is, altijd met liefde klaargemaakt. De knappe barmannen nemen echt de tijd voor jouw drankje en dat kan ik erg waarderen. Ook The Duchess
 kan er wat van trouwens. De cocktails zijn er wat prijziger, maar daar krijg je ook wel echt een prachtige creatie voor terug.”
Reguliersdwarsstraat 21, Amsterdam
www.snappers-amsterdam.nl

Volg Kiki Bosman van Girls Who Magazine ook op Instagram!

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook, Insta Stories en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Kiki Bosman van Girls Who Magazine, Pixabay (Georgië), Lokaal Edel, CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief