8x hotspots van Lanne van YourNewToday

Lanne van YourNewToday

Lanne van YourNewToday woont in Stockholm, waar ze naartoe is verhuisd met haar vriend. Haar passie? Anderen inspireren te doen wat ze echt blij maakt. Leef! is dan ook het motto van Lanne van Delft, want dat is waar alles om draait. Doen wat je leuk vindt en bovenal genieten.

Wil jij ook iets anders doen, maar heb je geen idee wat? Of ben je een kei in uitstellen en moet je altijd zoveel van jezelf? Dan ben je bij Lanne aan het juiste adres voor YourNewToday. Ze geeft coaching en training sessies waarmee ze jou helpt weer te leven en te ontdekken welke richting je op wilt.

Lanne van YourNewToday

In haar vrije tijd is Lanne van YourNewToday gek op citytrips en mooie momenten beleven in haar eigen Stockholm. “Vanuit Stockholm lijkt het me superleuk om binnenkort eens naar Kopenhagen te gaan. Niet ver weg en gemakkelijk te komen. Ze zeggen dat het de Scandinavische versie van Amsterdam is, daar ben ik wel benieuwd naar! Ik kijk al uit naar die gekleurde huisjes, de lekkere koffie en de mooie mensen.”

Met al die mooie Scandinavische merken is winkelen een feestje, maar toch blijft Hema favoriet. “Saai, maar waar. Zeker nu we in het buitenland wonen mis ik de leuke kleine cadeautjes die ik voor anderen en mezelf graag bij de Hema kocht. Die leuke gekleurde pennen, die perfect passen bij een notitieblokje bijvoorbeeld, daar word ik blij van. Gelukkig hebben we in Stockholm Lagerhaus, daar haal ik nu ook regelmatig leuke hebbedingen. Maar ben ik in Nederland, dan ga ik toch altijd nog even naar de Hema. 

8x hotspots van Lanne van YourNewToday
Ontbijt

Lanne van YourNewToday
“Het lekkerste ontbijt scoor ik op zaterdagochtend in onze eigen keuken. Maar eerst neem ik twee glazen water. Daarna ruikt ons huis heerlijk naar vers brood en croissantjes, gehaald door mijn allerliefste lief bij de bakker om de hoek. Vers kopje rooibosthee of groene thee met gember on the side en een lekkere havrelatte na en ik kan de dag aan, hoor. 
Ga je naar Berlijn, ga dan naar Café Frida in Kreuzeberg voor dit lekkere ontbijt!” Graefestraße 75, Berlijn
www.fridacafe.de

Koffie en sapjes

Lanne van YourNewToday
“Zeg je koffie, dan zeg ik Stockholm! Zoveel lekker koffietentjes hier. Mellqvist op Rörstrandsgatan is mijn favoriet, toevallig zijn we daar ook nog eens om de hoek komen te wonen. Zo lekker dichtbij. Het liefst drink ik een ‘Havrelatte’, een latte met havermelk. De koffiesmaak gecombineerd met de nootachtige smaak van de havermelk, maakt het superlekker. Geen wifi, wél de lekkerste koffie en kokostops!”
Rörstrandsgatan 4, Stockholm
Facebookpagina

Terras

Lanne van YourNewToday
“Voor terrasjes moet je niet in Stockholm zijn. Die zijn er namelijk niet zo heel veel, daarom zit ik graag in onze vensterbank in de avondzon of in het park. In Madrid zijn er wel ongelooflijk veel en dat is 
ook één van mijn favorieten steden. De keren dat ik daar was had ik een persoonlijke city guide, mijn zusje heeft er namelijk een tijdje gewoond. Zo hebben we daar de leukste terrasjes en cafeetjes gehad. Te veel en te leuk om echt één favoriet te noemen. Ervaar Madrid en je weet wat ik bedoel!”

Sfeer

Lanne van YourNewToday
“In april nam mijn vriend me mee naar Berlijn omdat we 12,5 jaar samen waren. We sliepen in het Bikini Hotel. Boven, bij de Monkey Bar hadden we super mooi uitzicht over de stad én de perfecte combi van goede cocktails en heerlijke chocoladetaart. Go there! 
Maar de beste sfeer was bij Crackers. Het is even zoeken naar de ingang en daarna vraag je je ook echt af of je wel goed zit. Maar.. gewoon verder lopen en je wordt hartelijk begroet door het personeel. Supermooi restaurant, mooi aangekleed, goede muziek en superlekker eten. De combi maakt het top!”
Friedrichstraße 158, Berlijn
www.crackersberlin.com

Stad

Lanne YourNewToday
New York is écht mijn favoriet. Daar zou ik dit jaar of volgend jaar ook nog wel heen willen. Ik ben er nu twee keer geweest en het voelt iedere keer zo bijzonder om daar te zijn. De sfeer in de stad, de kleinere winkels. Mijn tip? Gewoon de metro pakken en ‘ergens’ uitstappen en er lekker ronddwalen. Zo beleef je niet alleen het ‘centrum-centrum’, maar ontdek je ook allerlei andere leuke plekjes!”

View

Lanne van YourNewToday
“Wat heb ik genoten van de uitzichten die we hadden op de top van de bergen in Peru! Zoveel verschillende landschappen, zo ongelooflijk mooi om te zien. Klimmen als een dolle, soms superzwaar, maar altijd de moeite waard. Dat gold zeker voor de tweedaagse trekking in de Colca Canyon. 
Deze zomer hebben we ook een hike gedaan in Portugal, bij Sintra. Wat is de natuur daar mooi!” 

Cupcakes en wijn

Lanne van YourNewToday
“In New York zijn we jaren geleden bij Sweet Revenge beland. Een bar waar je de lekkerste cupcakes kunt combineren met een bijpassend wijntje of biertje! Het was toen nog maar net open, dat maakte het extra leuk. Tussen alleen maar locals even chillen in zo’n drukke stad!
62 Carmine Street, New York
www.sweetrevengenyc.com

Diner

Lanne van YourNewToday
“Bikini Hotel in Berlijn is dus tof voor het uitzicht. Maar ook eet en drink je hier heerlijk in de (Monkey) Bar van het hotel!”
Budapester Straße 40, Berlijn
www.monkeybarberlin.de

Volg Lanne ook op Instagram!

Beeld: Lanne van YourNewToday, websites van de hotspots, CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief