8x hotspots van Lorena Trako van MaisonPR

Lorena Trako

Lorena Trako is PR Manager beauty & lifestyle bij het leuke MaisonPR en komt zowel privé als voor haar werk op de leukste plekken. Op de wishlist voor dit jaar staat Jamaica, waar Lorena in het najaar heengaat. Hoe cool is dat!

“Volgend jaar staat Sydney op de lijst. Daar wil ik al heel lang heen en mijn beste vriend woont daar, die wil ik dan natuurlijk opzoeken!” Tot nu toe blijft NYC haar lievelingsstad. “In 2011 heb ik hier drie maanden gewoond, dat was echt een fantastische ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Er zijn zoveel leuke, schattige kleine tentjes in New York en je merkt gelijk wanneer je van het ene district naar het andere gaat.”

Lorena Trako

Voor de beste sfeer gaat Lorena naar het park Zrinjevac in Zagreb, Kroatië. “In de zomer is elke avond iets leuks en iets anders te doen. De ene avond is het live muziek, de andere avond kun je een lesje Zumba meedoen. Super gezellig!” 

Ontbijt

Lorena Trako
“Als ik zin heb ik een licht ontbijt ga ik naar Drovers Dog, dichtbij mijn huis, waar ze de lekkerste organic muesli hebben. Voor een steviger ontbijt kun je me vinden in Bakers & Roasters, daar vind ik de eggs royale het lekkerst. Grappig feitje: beide concepten komen van Down Under: DD uit Nieuw-Zeeland en B&R uit Australië.”
Eerste Atjehstraat 62, Heemstedestraat 25 en Wibautstraat 206
www.drovers-dog.com

Koffie en sapjes

Lorena Trako
“CT Coffee & Coconuts: daar hangt altijd een gezellige sfeer, het is er ook altijd drukbezet en het belangrijkst: ze hebben super lekkere koffie (én cake).”
Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
www.coffeeandcoconuts.com

Terras

Lorena Trako
Waterkant aan de Marnixstraat, in de zomer is het hier supergezellig. Als de zon schijnt staat het hier vol met mensen en moet je geluk hebben om een plekje te vinden, maar je zit/staat heerlijk aan het water.”
Marnixstraat 246, Amsterdam
www.waterkantamsterdam.nl

Store

Lorena Trako
& Other Stories aan de Heiligeweg in Amsterdam. Je kunt hier van alles vinden, zowel kleding, accessoires en schoenen als make-up. Het is goede kwaliteit voor betaalbare prijs.”
Heiligeweg 26, Amsterdam
www.stories.com

Beauty

Lorena Trako
“Ik sport drie keer in de week, waarvan ik een keer naar Rocycle ga. Na drie kwartier ben je ook echt helemaal kapot, maar voldaan.”
Nieuwe Passeerdersstraat 12 en Gustav Mahlerlaan 700, Amsterdam
www.rocyclestudios.com

View

Lorena Trako
“Het eiland Blue Lagoon op Fiji! Dat is by far de mooiste plek die ik ooit heb gezien, dat was echt vijftig tinten blauw en super helder water.”

Cocktails

Lorena Trako
“In Nederland: Bar Fisk in de Pijp
In het buitenland: op de Filipijnen, ik ben helaas de naam van het barretje vergeten, maar dat waren echt heerlijke, zoete cocktails (my favorite). Overigens zijn ze wel mega sterk!”

Diner

Lorena Trako
Bij 5&33 in Amsterdam (tegenover CS)! Chef Nadia Frisina komt uit Sicilië en heeft echt passie en liefde voor haar vak en dat merk je in de gerechten. Daar hebben ze de allerlekkerste truffelpasta die ik heb gegeten. Tip: neem als voorafje de burrata en als dessert de cheesecake, soooo good.”
Martelaarsgracht 5, Amsterdam
www.5and33.nl

Volg Lorena ook op Instagram!

Beeld: Lorena Trako en websites van de hotspots 

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief