8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic

Marianne Baars is CEO van NewFysic, de gezonde afvalmethode met blijvend resultaat. Bij NewFysic krijg je een voedingsplan op basis van jouw levensstijl en streefgewicht en neem je voedingssupplementen ter ondersteuning. Natuurlijk eet Marianne zelf zoveel mogelijk NewFysic proof om om haar healthy lifestyle te behouden. Waar ze het liefst eet, borrelt en shopt? Dat lees je hier!

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic

De favo stad van Marianne Baars is en blijft de stad van de liefde. “Paris, je t’aime! Ik heb na mijn studententijd een jaar in Parijs gewoond en een geweldige tijd gehad. Daardoor heeft Parijs een speciaal plekje in mijn hart. De stad ademt elegantie en grandeur, maar ook stikt het van goede restaurants en luxe winkels. Na een weekendje Parijs heb ik dan ook energie voor tien.” Op de wishlist voor 2017? “In de meeste Europese steden ben ik wel eens geweest en daarom zou ik graag eens een stad in Zuid-Amerika bezoeken. Over Buenos Aires en Sao Paulo hoor ik geweldige verhalen. De latino vibes in combinatie met de architectuur en de tropische temperaturen lijkt mij een prachtige belevenis.”

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
Ontbijt

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
“Bij Brasserie van Dam en Le Pain Quotidien, beide in de Cornelis Schuytstraat hebben ze lekkere ontbijtgerechten die ook prima bij de NewFysic lifestyle passen.”
Cornelis Schuytstraat 8-10, Amsterdam
www.vandambrasserie.nl

Koffie en sapjes

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
“Ik ben meer van de thee dan van koffie of sapjes. Sinds kort heeft NewFysic ook een eigen thee en daar sip ik de hele dag van. Lekker en gezond. Lekker old-fashion is een high tea arrangement in hotel The Grand of in het Conservatorium hotel. Gegarandeerd dat je te veel lekkers eet, maar af en toe moet dat kunnen.”
Van Baerlestraat 27, Amsterdam
www.conservatoriumhotel.com

Winkel


“Kleding shoppen doe ik voornamelijk online. Favoriet zijn Boozt.com met veel mooie Scandinavische merken, Mytheresa.com en PerfectlyBasics.nl. Ik houd enorm van (healthy) koken en op de kookafdeling van de Bijenkorf word ik dan ook heel hebberig. Van mooie glazen tot apparatuur van Kitchenaid, het liefst wil ik het allemaal hebben.”
www.perfectlybasics.nl

Terras

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
“Heerlijk luxe zit je bij Breakers Beach House bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een uitgebreide lunch op dit terras geeft een instant vakantiegevoel. In Amsterdam zit je heerlijk op het terras van restaurant Marathonweg.”
Koningin Astrid Boulevard 5, Noordwijk
www.breakersbeachhouse.nl

Beauty

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
“De winkels van Skins Cosmetics vind ik geweldig. In Hotel de L’Europe zit ook een spa van Skins, een behandeling daar is de ultieme verwennerij en je vergeet alles om je heen. Neem een True Botanical Pacific Facial en je loopt met een zachte babyhuid naar buiten. Daarnaast kom ik vaak bij Monique Gottmer in Amsterdam voor één van mijn favoriete skincare merken Valmont Cosmetics.”
Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam
www.deleurope.com/nl/spa-wellness

View

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
“Restaurant Moon in de A’DAM Toren biedt behalve een fantastische keuken ook een spectaculair uitzicht. Ook Floor17 in het Apollo hotel is een favoriet.”
Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
www.floor17.nl

Cocktails


“Ik ben gek op hotelbars. Dat sfeertje is toch net even anders als een gewone bar. Favoriet zijn Tunes Bar in het Conservatorium Hotel, de SkyLounge van het DoubleTree by Hilton en de Bluespoon bar in het Andaz hotel. De sfeer is luxe en werelds, maar misschien nog wel het fijnste is de correcte service die je krijgt.”
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
www.skyloungeamsterdam.com

Diner

8x hotspots van Marianne Baars CEO NewFysic
“Ik houd van nieuwe restaurants ontdekken en dat kan natuurlijk nergens beter dan in Amsterdam. Er komen wekelijks nieuwe restaurants bij. Ik houd vooral van de Franse en de Japanse keuken. Voor die laatste keuken kom ik graag bij Izakaya. Het ene gerecht is nog lekkerder dan het andere, echt genieten. Ook eet ik graag bij Mos en bij Restaurant Breda. Ze koken in beide restaurants met pure producten en veel groenten. Omdat ik veel uit eten ga en toch zo veel mogelijk volgens de richtlijnen van het NewFysic voedingsplan wil eten, kom ik wel vaak uit bij restaurants waar echt goed wordt gekookt. Gelukkig zijn er veel te vinden in Amsterdam.”
IJdok 185, Amsterdam
www.mosamsterdam.nl

P.S. Ik volg sinds kort ook het voedingsprogramma van NewFysic en ik ben er heel blij mee! Je leest over mijn startgewicht in dit artikel en in deze column lees je hoeveel kg ik al ben afgevallen in een maand

Beeld: van Marianne Baars zelf, websites van de hotspots en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief