8x hotspots van Nathalie van How 2 Spend It

Nathalie van How 2 Spend It

Nathalie is co-founder van How 2 Spend It, dat ze samen met Joëlla opgericht heeft. De website How2spendit.nl richt zich op vrouwen en financiën en geeft handige tips en tricks voor elke geldkwestie. Bij welke hotspots geeft Nathalie zelf het liefst haar geld uit?

“Mijn favoriete steden zijn Rotterdam, Barcelona, Antwerpen en San Francisco. Het beste uitzicht heb ik gehad vanaf de Golden Gate Bridge in San Francisco en vanaf Alcatraz, eigenlijk is alles er mooi. In 2017 wil ik heel graag naar Buenos Aires, een stad die al enige tijd op mijn verlanglijstje staat.”

8x hotspots van Nathalie van How 2 Spend It
Ontbijt

Chocoladebroodjes van Bas Bakt
“Bij Bas Bakt hebben ze heerlijke chocoladebroodjes. Yum!”
Hartmansstraat 22A, Rotterdam
www.basbakt.com

Koffie en sapjes

Sajoer sapjes Rotterdam
“Koffie bij Caffe Booon (vlak achter Rotterdam Centraal), dan neem ik er ook altijd zo’n Italiaans koekje/gebakje bij. Te lekker om te weerstaan. 
Voor sapjes ga ik standaard naar Sajoer, de lekkerste sapjesbar in Rotterdam.”
Botersloot 46A, Rotterdam
www.sajoer.nl

Terras

Prachtig in Rotterdam
“Het terras van Prachtig in Rotterdam ligt heerlijk aan het water en is niet hysterisch druk.”
Willemsplein 77, Rotterdam
www.prachtigrotterdam.nl

Winkel

Shppr in Rotterdam
“Shppr in Rotterdam is een klein boetiekje met mooie Scandinavische merken. 
Your, aan de Kloosterstraat in Antwerpen, is een hele toffe conceptstore die je zeker niet mag overslaan tijdens een stedentrip naar Antwerpen.”
Van Oldenbarneveltstraat 113, Rotterdam
www.shopperrotterdam.nl

Sfeer

Villa Augustus
“Villa Augustus in Dordrecht vind ik een feestje. Zeker in de zomer als je in de tuin kunt zitten.  Ook Osteria 
Sala Federico aan de Oostzeedijk in Rotterdam is erg gezellig. Naar dit heerlijke Italiaanse restaurant moet je met lege maag heen, want je gaat rollend weer naar huis.”
Oranjelaan 7, Dordrecht
www.villa-augustus.nl/restaurant

Beauty

Thermen in Barendrecht
“Dat is zeker de sauna Thermen in Barendrecht. Daar ga ik sinds kort ook lekker in mijn eentje naar toe. Heerlijk in de sauna relaxen en dan een natuurlijk wat lekkers eten, want de keuken daar is ook om te smullen.”
Achterzeedijk 81, Barendrecht
www.thermenbarendrecht.nl

Cocktails

Level in Rotterdam
“Bij Level in Rotterdam drink ik het liefst een old school Pina Colada. Voor Gin Tonic ga ik graag naar het Nhow hotel in Rotterdam.”
Pannekoekstraat 76, Rotterdam
www.levelrotterdam.nl

Diner

Dunya in Rotterdam
“Ik ben gek op lekker eten en heb veel favoriete restaurantjes. Zo ga ik i
n Rotterdam graag naar Dunya, heerlijk smullen van de Koerdische keuken. Vaak zit ik alleen al vol na het voorgerecht: smeerseltjes met fantastisch brood. In Barcelona was ik laats bij Da Greco, op aanraden van mijn collega Lisette, die ook zo van lekker uit eten gaan houdt. Da Greco is dus niet Grieks, maar Italiaans. Denk: marmer, grote beelden en alles wat kitsch is. Ziet er chique en fout uit, maar het is echt heerlijk. Den Artist in Antwerpen is een heerlijke brasserie waar je heel veel kunt eten.”
Proveniersstraat 40A, Rotterdam
www.dunyalokanta.nl

Volg How 2 Spend It ook op Instagram!

Beeld: eigen beeld Nathalie en websites van de hotspots

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief