8x hotspots van Saskia Korver van SAK tassen

8x hotspots van Saskia Korver van SAK tassen
Saskia Korver heeft na haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ in Arnhem, haar eigen label SAK opgezet. Van de eerste ontwerpen tot het maken van de tassen en accessoires, alles doet Saskia zelf. Waar velen van dromen, maakt ze waar. Vandaag vertelt de onderneemster uit welke hotspots ze haar inspiratie haalt en waar ze onder het genot van een goede koffie graag werkt.

8x hotspots van Saskia Korver van SAK tassen

“Bali staat op mijn zakelijke wishlist voor 2017. Ik ben er al eens eerder geweest om vakantie te vieren, maar ik hoop dat mijn plannen die ik voor SAK aan het maken ben werkelijkheid worden op Bali. Spannend!” Ook IJsland – vanwege de overweldigende natuur – en New York – hállo – staan hoog op haar lijstje.”

8x hotspots van Saskia Korver van SAK tassen
Ontbijt

Hotspot van SAK tassen Rabarber in Utrecht
“Voor het lekkerste ontbijtje ga ik naar Rabarber. De locatie is sowieso al top: Rabarber zit in een van de leukste (winkel)straatjes van Utrecht met goed uitzicht op de Dom. Qua interieur is het klein maar fijn. Ze hebben dagelijks verse taartjes in de vitrine en werken het liefste samen met lokale leveranciers.”
Zadelstraat 20, Utrecht
www.rabarber-utrecht.nl

Koffie en sapjes

Hotspot van SAK tassen Broei in Utrecht
“De leukste koffiebar is Stael aan de Twijnstraat in Utrecht. Ik heb deze nog niet zo lang geleden ontdekt maar ik ben helemaal fan. Je kunt er rustig de krant lezen, werken of gezellig lunchen. Twee deuren verder zit de winkel van Stael, pure verwennerij die je mee naar huis kunt nemen. G
ezonde sapjes drink ik het liefst even verderop bij Broei, waar de verschillende smaken geschreven staan op het grote krijtbord achter de bar. Maar ook de lunch smaakt daar goed, net als de koffie.”
Oosterkade 24, Utrecht
www.broei-utrecht.com

Terras

Hotspot van SAK tassen Bries in Noordwijk
“Het allerfijnste terras voor mij is bij Bries in Noordwijk. Je maakt mij het gelukkigst door eerst een wandeling te maken op het strand, naar de ondergaande zon kijken en dan heerlijk eten en drinken op een zwoele zomeravond met goed gezelschap.”
Koningin Astrid Boulevard 102, Strandafrit 2, Noordwijk
www.briesnoordwijk.nl

Winkel

Hotspot van SAK tassen Wonderful Nature in Leiden
“In Leiden zit de prachtige winkel Wonderful Nature. De verwonder-winkel zoals ze dit zelf zo mooi zeggen, heeft prachtige opgezette vlinders, mooie veren en andere natuurlijke woonaccessoires. Hier laat ik mij inspireren door de prachtige kleuren, texturen en vormen die de natuur met zich mee brengt.”
Breestraat 114C, Leiden
www.wonderfulnature.nl

Beauty

Hotspot van SAK tassen Five City Spa in Utrecht
“Five City Spa in Utrecht is een fijne beautysalon waar je terecht kunt voor een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Bij deze salon draait het allemaal om vijf zintuigen; tastzin, reukzin, gehoor, smaakzin en zicht. Je kiest zelf de geur van de olie en de muziek voor tijdens je behandeling en na afloop krijg je een heerlijk kopje thee. Ik kies zelf geregeld voor de Back, Neck and Shoulder massage om bij te komen en alle knopen in mijn nek weg te poetsen.”
Obrechtstraat 40, Utrecht
www.fivecityspa.com

Sfeer

Hotspot van SAK tassen Vuurtoreneiland
“Qua beleving noem ik Vuurtoreneiland, gelegen in het Markermeer bij Durgerdam.  Je stapt op bij het Loyd Hotel in Amsterdam en vaart in ongeveer 45 minuten richting Vuurtoreneiland. Een prachtige locatie wat sprookjesachtig aan doet, heel bijzonder om op deze manier te dineren. Terug op de boot  zit je romantisch onder een dekentje op het dek te turen naar de lichtjes langs het water.”
Vuurtoreneiland, Durgerdam
www.vuurtoreneiland.nl

View

Hotspot van SAK tassen WT Urban Kitchen Utrecht
“Voor het mooiste uitzicht eet je bij WT Urban Kitchen in Utrecht. Op de bovenste verdieping van de Watertoren eet je heerlijk met een bijzonder uitzicht over de stad.”
Heuveloord 25A, Utrecht
www.wturbankitchen.nl

Diner

Hotspot van SAK tassen Restaurant LE:EN in Utrecht
“Restaurant LE:EN zit in een industrieel pand buiten het centrum van Utrecht. Het pand heeft een rauwe uitstraling; door de grote muurschilderingen en het toffe interieur heeft LE:EN voor mij de beste sfeer én een goede Aziatische keuken waar je je vingers bij aflikt. Het restaurant zit vlakbij mijn huis dus ben er regelmatig te vinden, na een lange werkdag of juist een relaxte zondag eindigen met een pittige curry. Ook eet ik graag Japans bij Sapporo aan de Scheldestraat in Amsterdam.”
Heuveloord 140, Utrecht
www.leen-restaurant.nl

Volg Saskia en SAK ook op Instagram!

Beeld: van Saskia zelf en websites van de hotspots 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief