8x hotspots van Romy van Styled by Romy

Styled by Romy

Styled by Romy, oftewel Romy van den Bergh, is blogger en personal shopper. Na de opleiding Fashion Design begon ze aan haar droom en sindsdien geeft ze modeadvies, zowel offline als op haar persoonlijke blog Styledbyromy.nl. Ze is altijd online en veelal in verschillende steden te vinden.

Ik wil al jarenlang naar Scandinavië en dan vooral naar Stockholm, Zweden. Ook hoog op mijn lijstje: eilandhoppen langs de Griekse eilanden Mykonos en Santorini.” Toch vindt Romy van Styled by Romy de beste sfeer iets dichter bij huis. “Antwerpen is een hele fijne stad. Het is er jong, bruisend, hip en steeds weer vernieuwend. Je vindt er Antwerpse topontwerpers maar ook kleinere boetieks en de grote ketens natuurlijk. Het eten is er heerlijk en ik ben gek op het struinen door alle onontdekte zijstraatjes.”

8x hotspots van Romy van Styled by Romy
Ontbijt

Styled by Romy
“Absoluut bij Elize aan de Mariaplaats in Utrecht en bij Ted’s in Utrecht 
en Amsterdam.
Mariaplaats 44, Utrecht
www.elize.cafe

Koffie en sapjes

Styled by Romy
“Voor koffie en sapjes moet ik weer Café Elize in Utrecht zeggen!”
Mariaplaats 44, Utrecht
www.elize.cafe

Winkel

Styled by Romy
“Ik houd heel erg van lokale boetiekjes zoals Paperbird Concept Store aan
het Oudkerkhof in Utrecht. In Utrecht zitten aan de Voorstraat trouwens hele goede vintage winkels. Ook in de Amsterdamse Negen Straatjes shop ik graag, maar ik ga net zo lief naar Zara of H&M.”
Oudkerkhof 40, Utrecht
www.paperbirdconceptstore.com

Terras

Styled by Romy
“RAW in Tilburg (net ontdekt) en hier in Utrecht is het heerlijk
vertoeven bij de Winkel van Sinkel. In Amsterdam zit ik graag bij Café de Paris.”
Rokin 83, Amsterdam
www.cafe-de-paris.nl

Stad

Styled by Romy
Barcelona is mijn favoriete stad, je vindt er namelijk alles. Ik hou van
het strand, de winkels, de heerlijke tapasbars, er is zoveel te doen en te zien. Er hangt ook een hele relaxte sfeer. In Nederland natuurlijk Utrecht, maar ik houd ook van Rotterdam en Amsterdam – beide heel verschillend maar ieder haar eigen charme. In Rotterdam ga ik graag naar Baker’s Dough voor het lekkerste dough mét chocola of ijs.”
Pannekoekstraat 82A, Rotterdam
www.bakersdough.nl

Beauty

Styled by Romy
“Voor mijn haar ga ik naar Laurent Salon & Spa in Utrecht en Salon B in Amersfoort. Voor beautybehandelingen vind ik
SOAP Treatment Store fijn.”
Janskerkhof 11, Utrecht
www.laurent.nl

View

Styled by Romy
“Pannenkoekenrestaurant de Muntkelder aan de Utrechtse
Oudegracht is favoriet. Is het je al opgevallen dat ik een echte Utrechter ben? Bij de Muntkelder zit je echt pal aan het water en zie je ‘s zomers alle gezellige bootjes met studenten langs varen. Er schiet me nog een plek te binnen: Key West Beachhouse aan het strand in Utrecht, wát een geweldige tent met een top menukaart en relaxte vakantie vibe.”
Oudegracht a/d werf 112, Utrecht
www.demuntkelder.nl

Diner

Styled by Romy
Ik eet graag bij Wagamama in Amsterdam en bij Toko Mitra in Utrecht, waar ze het allerbeste Indonesische eten OOIT hebben; persoonlijk en met veel liefde recht voor je neus gekookt. Pluspunt: je kunt het er ook meenemen en dan lekker ergens aan de Utrechtse gracht opeten.”
www.wagamama.nl

Volg Romy van Styled by Romy ook op Instagram!

Beeld: Styled by Romy, websites van de hotspots 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief