8x hotspots van Anne van Budgetmeisje

Anne Budgetmeisje

Budgetmeisje Anne geeft op haar website de beste tips om met een modaal inkomen een fabulous leven te leiden. Budgettips, thuis luxe ontbijtjes maken, fooi geven, alle geldzaken komen dagelijks aan bod op Budgetmeisje.nl. Ze is gek op hotspots bezoeken en op reizen en daarom vroegen we Anne naar haar favo adressen!

“New York staat op mijn wishlist! Ik ben er in 2011 al eens geweest, maar ik wil zo graag een keer terug met mijn man. Hij zal de stad geweldig vinden, net als ik. En omdat we samen Gossip Girl en Suits hebben gekeken lijkt het me heerlijk om die typische hotspots uit de serie op te zoeken. En om koffie te drinken bij één van de talloze Starbucks, een burger te eten in bij een echt Amerikaans burgerrestaurant , een cupcake halen bij Magnolia Bakery…. Je hoort het al.. genoeg plannen!”

Uitzicht New York

Het beste uitzicht ooit heeft Anne met haar man tijdens de route Maasboulevard vanaf het Kralingseplein. “Opeens springt de prachtige skyline van Rotterdam in het zicht en het geeft ons een heel trots gevoel. Hier hebben we toch maar mooi gewoond en de stad te zien opgroeien in de hoogte en de breedte is heel mooi!” 

8x hotspots van Anne van Budgetmeisje
Ontbijt

Anne Budgetmeisje
“Bagels & Beans vind ik na al die jaren nog steeds even leuk. 
Het concept spreekt me aan, er werken altijd leuke mensen, je drinkt er lekkere koffie en ze hebben er de heerlijkste bagels. Maar voor een ontbijtje kan ik ook heel goed terecht bij Bakers & Roasters. Al is het dan meer een brunch, want voordat je er een plekje hebt bemachtigd ben je alweer drie kwartier verder.”
www.bagelsbeans.nl

Koffie en sapjes

Anne Budgetmeisje
“In Rotterdam zit een fijne sapjesbar waar je ook heerlijke bowls kan halen. 
En laat een açaí bowl nu mijn favoriet zijn! De bar heet Sajoer en is een paar straten van de Markthal verwijderd. ik heb al meerdere sapjes mogen proberen en ze zijn allemaal even lekker. Kijk ook eens naar hun prachtige Instagramaccount, het water loopt in je mond.”
Botersloot 46A, Rotterdam
www.sajoer.nl

Terras

Anne Budgetmeisje
“Ik kan me herinneren dat we in Rotterdam bij 1nul8 heel lang op het terras hebben gezeten, met een dekentje onder de heaters. Omdat deze wijnbar op de Meent is gevestigd, kijk je er natuurlijk je ogen uit omdat er van alles langs loopt. Het is leuk als je met een fijn gezelschap bent, het niet al te druk is en je redelijk snel wordt geholpen. Dat maakt het voor mij een fijn terras.”
Meent 108, Rotterdam
www.1nul8.nl

Winkel

Anne Budgetmeisje
“Ik vind het heerlijk om de Albert Cuyp af te struinen en even bij kledingwinkel Noor naar binnen te lopen. Vervolgens naar Oud-Zuid om te spieken bij de ByDanie Designer Vintage Store. Sinds ik een zoontje heb, loop ik natuurlijk ook bij kinderwinkels naar binnen en die zijn er in Amsterdam genoeg.”
Albert Cuypstraat 145, Amsterdam
www.nooramsterdam.nl

Stad

Anne Budgetmeisje
“Mijn favoriete stad blijft toch wel Parijs. Ik krijg er elke keer zo’ n fijn gevoel. Vooral ook omdat ik er drie jaar gelden ten huwelijk ben gevraagd. De stad heeft voor ons dus een dubbele betekenis! Ik kom er al van jongs af aan. Vroeger gingen we twee dagen naar Disneyland en nog een paar dagen naar Parijs, nu is het shoppen en eten in Le Marais, thee drinken bij Ladurée en mooie dingen spotten bij Printemps.”

Sfeer

Anne Budgetmeisje
“Ondanks dat ik twee hele fijne jaren in Rotterdam heb doorgebracht, vind ik Amsterdam ook een hele fijne sfeer hebben. Bij Pllek bijvoorbeeld, op de NDSM-werf. Of op het Westergasterrein tijdens de Sunday Market. Maar.. Rotterdam heeft zeker mijn hart gestolen. Het zuidereiland bijvoorbeeld, voelt zo New Yorks aan. Een drankje doen in de skybar van hotel nhow met prachtig uitzicht op de Erasmusbrug. Of slenteren door de Markthal en daarna door naar de kleine winkeltjes aan de Pannekoekstraat.”
Tt. Neveritaweg 59, Amsterdam
www.pllek.nl

Cocktails

Anne Budgetmeisje
“De laatste cocktail die ik heb gedronken was voor mijn zwangerschap in Hotel nhow in Rotterdam. En die was heerlijk.. Ik weet niet meer precies welke variant ik had (de kaart staat er vol mee), maar het zal iets in de richting van Mojito/Cosmopolitan zijn geweest. Mijn twee favoriete cocktails. En in Antwerpen is mijn ultieme favoriet natuurlijk brasserie Appelmans!”
Papenstraatje 1, Antwerpen
www.brasserieappelmans.be

Diner

Anne Budgetmeisje
“Toen ik in Rotterdam woonde gingen we regelmatig naar Loos, Biblio en Gusto. Gusto blijft een aanrader, ze hebben er heerlijk Italiaans eten en je zit er ook nog eens gezellig. Als we in Amsterdam zijn gaan we graag naar Loetje, Marathonweg, Café George of Coffee & Coconuts voor lunch. Loetje in Laren is overigens ook een aanrader, daar gaan we heen als we afspreken met een vriendin uit Amsterdam. Voor ons beiden even ver en voldoende parkeerplek voor de deur.”
Schiedamse Vest 40, Rotterdam
www.gusto-rotterdam.nl

Volg Budgetmeisje Anne ook op Instagram!

P.S. we zochten de leukste hotspots voor een weekendje Amsterdam voor je op! 

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Anne Budgetmeisje, Sajoer, 1nul8, Noor, Pllek, Gusto

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief