8x hotspots van Annelien van IVY LOISE

Annelien IVY LOISE

Annelien van IVY LOISE houdt van Duitse steden en bezoekt deze dan ook regelmatig met haar vriend. Favoriet is Düsseldorf, maar ook in haar woonplaats Utrecht weet ze de leukste hotspots te vinden. De 28-jarige Annelien Schuldink is jurist en ondernemer en werkt drie dagen per week bij Mercedes-Benz Nederland. De rest van de week werkt ze voor haar eigen bedrijf IVY LOISE.

“Mijn bedrijf bestaat uit twee labels. Met IVY LOISE Legal&Consultancy help ik vrouwelijke ondernemers met juridische en business gerelateerde vraagstukken en met IVY LOISE Woman heb ik recentelijk de Rose Prosecco voor (zaken)vrouwen gelanceerd!”

Op haar travel wishlist voor 2019 staan New York en Dubai. Maar het beste uitzicht vindt ze dicht bij huis. “In het Okura Hotel in Amsterdam kun je in de bar prachtig uitkijken over de stad.”

Lievelingsplekken Annelien van IVY LOISE

Ontbijt

Red velvet pancakes Utrecht

“Dat is op dit moment zeker weten Frenchie Café in Utrecht.”
Lange Nieuwstraat 21, Utrecht
www.frenchiecafe.nl

Koffie en sapjes

Starbucks Annelien IVY LOISE

“Niet de leukste, wel mijn favoriet: de Starbucks. Daar neem ik altijd de koffie-frappuccino met sojamelk en suikervrije vanille. Ook al is het winter, dat blijft mijn guilty pleasure! Sapjes maak ik over het algemeen vaak thuis, heel soms haal ik er één bij SLA in Utrecht.”
www.starbucks.nl

Terras

Restaurant Wilhelminapark Utrecht

“Wilhelminapark Utrecht, daar hebben ze een heel romantisch terras waarbij je uitkijkt op het park. En niet geheel onbelangrijk: het eten is er heerlijk!”
Wilhelminapark 65, Utrecht
www.wilhelminapark.nl

Winkel

“Ik winkel meestal online, maar laatst heb ik een hele leuke nieuwe winkel in Utrecht ontdekt: Home Stock. Daar heb ik lekker in geslagen voor ons nieuwe huis! Home Stock heeft niet alleen vestigingen in Utrecht, maar ook in Haarlem, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.”
Oudegracht 176, Utrecht
www.homestock.nl

Sfeer

Hotel IVY LOISE favoriet

“Bij mijn ouders thuis, aldus mijn vriend. Haha, heel lief, maar dat is helaas geen openbare gelegenheid! Zoals ik al aangaf houden wij erg van de Duitse Hospitality, die is echt anders dan in Nederland. Als we er echt even tussenuit willen dat zoeken we een fijn Duits hotel, zoals het Four Seaons in Hamburg of Breidenbacher Hoff in Dusseldorf”
Neuer Jungfernstieg 14, Hamburg
www.fairmont.com/vier-jahreszeiten-hamburg

Beauty

Veronicas Nails IVY LOISE

“Voor mijn nagels ga ik naar Veronica’s Nails & More in Soesterberg, mijn haar laat ik doen bij Cosmo Utrecht in de Biltstraat. Als ik zin heb in een massage dan ga ik naar Five City Spa in Utrecht.”
Gemini 217, Soesterberg
www.veronicanails.nl

Cocktails

cocktails IVY LOISE

“Dat kan er maar één zijn: Le Lion, Bar de Paris Hamburg.”
Rathausstraße 3, Hamburg
www.lelion.net

Diner

YOSHI by Nagaya

“Mijn favoriete restaurant is Restaurant Mos Amsterdam. Oh en YOSHI by Nagaya in Dusseldorf, is ook echt een aanrader!”
Kreuzstraße 17, Düsseldorf
www.nagaya.de

Volg Annelien van IVY LOISE ook op Instagram!

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief