8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN

Ze is oprichtster van I Love Fashion News, geeft masterclasses, heeft het boek Masterclass Ondernemen op haar naam staan én lanceert in september haar nieuwe lifestyle website Annicvw.com. Ook komt Annic van Wonderen in het najaar met het online én offline netwerk voor ondernemers The Big Network! Tussen de bedrijven door (en tijdens natuurlijk), komt ze regelmatig bij de leukste adresjes. Tijd om Annic naar haar favoriete hotspots te vragen!

“Ik ben dol op steden als Dubai, Barcelona en natuurlijk New York, maar ik hou ook heel veel van mijn woonplaats Amsterdam!”, vertelt Annic. Op de wish list voor 2015 staan Marrakech en – uiteraard – Dubai, maar waar komt de onderneemster verder graag? Waar shopt ze het liefst en waar gaat ze heen voor een fijn diner? Je leest het in de 8 favoriete hotspots van Annic van Wonderen!

Ontbijt

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Favoriet is het ontbijtje van mijn vriend én bij George W.P.A., de Eggs Benedict op bruin toast staan met stip op nummer een!”
Willemsparkweg 74, Amsterdam
www.cafegeorge.nl

View

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Eind 2014 lanceerde ik mijn boek Masterclass Ondernemen (5de druk ligt alweer in de winkel) in de SkyLounge in Amsterdam. Je hebt daar echt zo’n cool uitzicht over de hele stad, love it!”
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
www.skyloungeamsterdam.com

Cocktails

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Bij restaurant Izakaya drink je de lekkerste cocktails. De Pornstar Martini is mijn favoriet!”
Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam
www.izakaya-amsterdam.com

Shop

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Mijn favoriete shopstad is Dubai! Je hebt daar mega malls met echt alle winkels die je maar kunt bedenken. Maar stiekem zijn ook Londen, Parijs en New York favoriet. Winkelen doe ik graag bij Zara, Mango en natuurlijk de webshop ModeMusthaves.com van mijn zusje Elise.
www.ModeMusthaves.com

Terras

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Terrassen doe ik het liefst bij Marathonweg én Bar Breitner in Amsterdam! Lekker eten, goeie wijn en de hele dag zon zijn natuurlijk key.”
Van der Palmkade 13, Amsterdam
www.barbreitner.nl

Sfeer

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Oeh! Moeilijk! Hangt er vanaf in wat voor stemming ik ben! Pianobar heeft een fijne sfeer voor drankjes na 12 uur, maar bij Le Garage vind ik het ook leuk om iedereen te bekijken tijdens het eten.”
Ruysdaelstraat 54-56, Amsterdam
www.restaurantlegarage.nl

Beauty

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Ik vind het heerlijk om naar de kapper gaan, ik ga bij Rob Peetoom op de Elandsgracht in Amsterdam.”
Elandsgracht 68, Amsterdam
www.robpeetoom.nl

Diner

8x hotspots van Annic van Wonderen van ILFN
“Het lekkerst eet ik bij Marathonweg, Bar Breitner, l’Entrecôte et les Dames, George, Izakaya, en ik kan nog wel even doorgaan!”
Van Baerlestraat 47-49, Amsterdam
www.entrecote-et-les-dames.nl

Volg Annic ook op Instagram!

Beeld: foto van Annic door lutske veenstra, overige beelden websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief