8x hotspots van Aret van Hairmonk

Aret van Hairmonk

Aret Zakarian is sinds 10 oktober 2017 trotse eigenaar van kapsalon Hairmonk aan de Oudegracht in Utrecht. De getalenteerde kapper zit al tien jaar in het vak en werkte de laatste zes jaar al als ondernemer.

“Mijn visie op haar: iedereen die in mijn stoel zit damn good hair geven waar ze lang plezier aan hebben.” Dat willen we natuurlijk allemaal wel! De mooie salon van Aret zit in het centrum van Utrecht en is zeker een bezoekje waard. We vroegen hem naar zijn favo adressen in binnen- en buitenland!

Hairmonk Utrecht Aret

De lievelingsplekken van Aret van Hairmonk

Ontbijt

Ontbijt croissant Aret van Hairmonk
“Ik ontbijt het liefst thuis. Een omelet met groenten of magere kwark met ongebrande, ongezouten noten met fruit eet ik graag. Buitenshuis heb ik in Barcelona het lekkerste ontbijt gehad en dat was in een restaurant aan Placa Reial: een heerlijke tortilla!”

Terras

Terras aan zee Aret Hairmonk
“Een fijn terras is voor mij aan zee, maakt niet uit waar dat is, als het zonnetje maar schijnt en ze lekkere cocktails hebben.”

City

Los Angeles favoriete stad Aret Hairmonk
“Los Angeles! Ik ben er in 2016 geweest en ik was gelijk verkocht. Het mooie weer, lekker eten, natuur, Hollywood, de skyline en Amerikaanse auto’s… It was awesome. Volgende jaar ga ik weer!”

Wish list

Sevilla favoriete stad Aret Hairmonk
“Sevilla! Ik ben nog niet eerder in het zuiden van Spanje geweest, maar ik hoor hele goede verhalen en zou er heel graag heen gaan. Sevilla staat bekend om mooie historische gebouwen, de flamenco en natuurlijk het lekkere klimaat en dat spreekt me erg aan. En natuurlijk lekkere wijnen en eten!”

Winkel

Utrecht winkelen
“Ik kom graag bij Zara en Bijenkorf in Utrecht.”
Hollandse Toren 89 en St Jacobsstraat 1A, Utrecht
www.zara.com & www.debijenkorf.nl

Sfeer

Utrecht grachten Dom
“Naar een salsa party! Daar kan ik helemaal tot rust komen en genieten van lekkere Zuid-Amerikaanse muziek en dansen. In Utrecht is er iedere dinsdagavond een salsaparty bij Stairway to Heaven, georganiseerd door Salsa Project Utrecht. Aanrader!”
Mariaplaats 11, Utrecht
www.stairway.nl

View

uitzicht Sky Lounge Amsterdam
SkyLounge in Amsterdam met een prachtig uitzicht op het centrum van Amsterdam.”
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
www.skyloungeamsterdam.com

Diner

Vlees Cannibale Royale
“Cannibale Royale in Amsterdam. Ze hebben de lekkerste spareribs en je krijgt een goede portie. Love it!”
Handboogstraat 17a, Ruysdaelkade 149, Lange Niezel 15-H en mt. Ondinaweg 32 Amsterdam
www.cannibaleroyale.nl

Volg Aret ook op Instagram!

Hairmonk is gevestigd aan de Oudegracht 70 in Utrecht. Meer informatie en prijzen vind je op de website.

Let’s get social!

Volg CityStyleGuide ook op Insta Stories, Instagram en Facebook. Ik zie je daar!

Beeld: Aret van Hairmonk, CityStyleGuide, Pixabay (foto LA), Cannibale Royala (diner)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief