8x hotspots van Ashlee van Cream PR

8x hotspots van Ashlee van Cream PR
Ashlee Danso is Digital influencer manager bij Cream PR, het pr-bureau van Annet Goede. Ashlee is afgestudeerd aan de Vogue Akademie Amsterdam en ademt mode en creativiteit. Voor Cream PR koppelt ze dan ook leuke merken voor samenwerkingen.

Op de reis wishlist van Ashlee? “Oh wat hoop ik toch om een keer te de mogelijkheid te hebben om naar Havana te gaan. Lijkt me echt geweldig.” Bij deze hotspots in Amsterdam is de digital influencer manager vaak te vinden!

Ontbijt
“Een goed ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Ik scoor mijn ontbijtje graag bij Bakers and Roasters. De Nieuw-Zeelandse en Braziliaanse invloeden geven een hele unieke sfeer, waardoor je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwijnt. ”
Eerste Jacob van Campenstraat 54, Amsterdam
www.bakersandroasters.com

Sapjes & Koffie
“Met een vestiging tegenover Cream PR ben ik dan ook vaak bij Bagels & Beans te vinden. Heerlijk die zelfgemaakte sapjes en koffie.”
www.bagelsbeans.nl

Store
“De leukste items scoor ik bij Studio Appel 67. Hier hangen prachtige designermerken, zoals onder andere Drykorn, Tigha en Nudie Jeans. “
Tweede Jacob van Campenstraat 1, Amsterdam
www.appel67.com

Stad
“Londen is echt mijn favoriete stad. De prachtige winkels, bruisende uitgaansleven, goede eettentjes, love it! Er is altijd wel wat te beleven.”

Terras
“Voor een ideale vrijmibo ga je naar Jinso. In de zomer worden de deuren opengegooid en heb je toegang tot het terras.”
Arena boulevard 155, Amsterdam
www.jinso.nl

Sfeer

SushiSamba Amsterdam prijzen en menu
“Ik vind Ichy-E een hele leuke plek om te genieten van de oosterse sferen, en dan met name in de avond. Je hebt er tevens zoveel variatie in sushi, een diner flater in dit restaurant kan niet snel gebeuren. ”
ArenA Boulevard 175, Amsterdam
www.ichi-e.nl

View
“Het perfecte uitzicht van onze prachtige hoofdstad Amsterdam krijg je toch echt enkel en alleen bij Floor17. Met een wijntje in de hand heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op zo’n toplocatie, wat wil een mens nog meer?”
Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
www.floor17.nl

Cocktails

Cocktails
“Cocktails, oh wat hou ik ervan! De lekkerste cocktails shaken ze bij NJOY. Het prachtige interieur waar je u tegen zegt zorgt echt voor de kers op de cocktail.”
Korte Leidsedwarsstraat 93, Amsterdam
www.njoycocktails.com

 Beeld: Ashlee en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief