8x hotspots van Babette Grunder

Hotspots Babette Grunder

Babette Grunder is digital content manager bij Glamour.nl én maakte afgelopen zaterdag haar debuut in de ring op een heus kickboksgala in Aalsmeer. Dat deze stoere chick wel weet waar je de leukste hotspots vindt, moge duidelijk zijn.

Ze is gek op lekker eten, houdt van New York dat voor haar altijd intiem voelt en weet haarfijn de weg naar de beste adressen. Op de wishlist van Babette staat Bali, waarvoor ze blijft vallen voor de heerlijke Instagramfoto’s. “Daarnaast houd ik enorm van lekker – gezond – eten en sporten en ik zie (ja, wederom) op Instagram dat je dat op Bali allebei heel goed kunt doen.”

8x hotspots van Babette Grunder
Ontbijt

Metropolitain Amsterdam
“Metropolitain aan het Rokin blijft favoriet. Inmiddels een klassieker, maar de ‘our famous french toast’ is de lekkerste van Amsterdam. En deze zoetekauw kan dat weten.”
Rokin 81, Amsterdam
www.cafe-de-paris.nl

Koffie en sapjes

Cafe Charlot in Parijs
“Back to Black aan de Amsterdamse Weteringstraat. Het is een hele relaxte omgeving waar je kunt afspreken, of uren kunt neerstrijken om te werken. De koffie is fantastisch. Eerst om de hoek trainen en dan een kop koffie. Een fijnere zondagochtend is er niet. Overigens is het terras van Café Charlot in Parijs geweldig. Er lopen constant goed geklede mensen langs – of binnen. Ga daar rond 10.00 uur zitten en je wil om 18.00 uur nog niet weg. Kun je van eggs benedicts zo over op de hamburgers.”
38 Rue de Bretagne, Parijs
www.cafecharlotparis.com

Store

Colette in Parijs
“Bij Colette in Parijs. Ik vind dat mode leuk moet blijven. Ook als het een prijskaartje heeft dat in de buurt komt van je hypotheek. Bij Colette in Parijs hangen items van onder anderen Céline en Valentino op dezelfde manier in de rekken als kleding van minder dure merken. Ik kan je zeggen dat het een verademing is om je favoriete looks uit de laatste show te bekijken, zonder dat je het gevoel hebt dat er een bewaker ieder moment in de kraag van je jas hangt omdat hij iedere handeling in de gaten houdt. Daarnaast ook een pluim aan de buyers van het warenhuis: de store weet altijd de leukste stukken uit de collecties te bemachtigen.”
213 Rue Saint Honoré, Parijs
www.colette.fr

Sfeer

Hangar Amsterdam
“Hangar in Amsterdam-Noord. Ik zou alles over hebben voor het interieur én de combinatie van het licht en het IJ maken het restaurant een romantische spot.”
Aambeeldstraat 36, Amsterdam
www.hangar.amsterdam

Cocktails

Lion Noir Amsterdam
Bij Lion Noir in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat. Daar drink je de allerlekkerste Pornstar Martini.”
Reguliersdwarsstraat 28, Amsterdam
www.lionnoir.nl


View

Le Normandie Bangkok
Le Normandie in het Mandarin Oriental in Bangkok. Het uitzicht over de Chao Phraya River is fantastisch en maakt het ietwat tuttige interieur helemaal goed. De Franse keuken is daarnaast fantastisch.”
48 Oriental Avenue, Bangkok
www.mandarinoriental.com

Beauty

Double Trouble Trainingclub
“Ik sport bijna iedere dag en combineer de hiit-training Double Trouble in de Fokke Simonszstraat graag met een kickbokstraining bij KOPS Amsterdam aan de Weesperzijde. Een dag niet getraind is een dag niet geleefd.”
Fokke Simonszstraat 24-26, Amsterdam
www.nelson-doubletrouble.com

Diner

Babette Grunder bij Buffet van Odette
“Het is té lastig om te moeten kiezen voor een foodliefhebber als ik. Ik denk dat ik toch voor Lion Noir ga, of Buffet van Odette, of Jansz, of Take Thai. Of…..”
Prinsengracht 598, Amsterdam
www.buffet-amsterdam.nl

Volg Babette ook op Instagram!

Beeld: van Babette zelf en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief