8x hotspots van Daisy van I Love Health

8x hotspots van Daisy van I Love Health

Voor de gezondste én – niet geheel onbelangrijk – lekkerste recepten moet je bij ILoveHealth.nl zijn. Daisy schrijft over alles op het gebied van health: weetjes, nieuws, tips en natuurlijk veel recepten, maar houdt ook absoluut van een patatje (mét). Wij spraken Daisy over haar favoriete hotspots!

Dit jaar stopte ze met haar vaste baan om zich volledig te kunnen richten op haar passie, sinds begin april werkt Daisy dan ook fulltime voor haar website I Love Health. Maar er is meer: er is namelijk een heus boek in aantocht! Al dat harde werken verricht ze uit het mooie Amsterdam, waar ze nu al 5,5 jaar woont. “Amsterdam heeft alles voor mij: bijna al mijn vrienden wonen hier, alles voor I Love Health speelt zich hier af, er is heerlijke horeca, er zijn leuke festivals in de zomer, de stad heeft een prachtig centrum… I luvvvvv Amsterdam.”

8x hotspots van Daisy van I Love Health

Daisy gaat dan ook graag naar Raak in de Pijp voor leuke cadeautjes en kleding, maar verder shopt ze lekker online. De food blogger gaat regelmatig op (werk)vakantie naar de leukste plekken. Zo staan een maand Ibiza (deze week), een zomertripje Barcelona en Berlijn én in het najaar Bali op de planning. Waar Daisy voor gezonde (en heus ook wel minder gezonde) drankjes en etentjes het liefst heengaat? Dat lees je in deze 8x hotspots!

Ontbijt

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Oe… niet per se healthy maar ik ben echt een sucker voor de boterhammen met avocado en kip van de Wasserette in de Pijp. Ik woonde 4 jaar op dit pleintje en heb hier behoorlijk vaak gegeten! CottonCake, ook in de Pijp, is ook een topper. En laten we de nieuwe Breakfast Club bij de foodhallen niet vergeten: heerlijke boekweit pancakes.”
Eerste van der Helstraat 27, Amsterdam
www.dewasserette.com

Health Food

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Het is niet heel verrassend maar ik ben dol op de salades van SLA. Altijd lekker, gezond, vullend en betaalbaar. Ik eet heel graag buiten de deur, maar heb niet altijd zin om 50 euro uit te geven, dan is SLA ideaal. Met een vriendin gezellig een slaatje eten. En je weet dat het gezond is en die garantie krijg je in de meeste restaurants niet.”
Middenweg 55B-H, Utrechtsestraat 10, Claude Debussylaan 35, Westerstraat 34 en Ceintuurbaan 149 (alle locaties in Amsterdam)
www.ilovesla.com

View

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Ik word eigenlijk het meest blij van een terras aan de grachten in de zomer. Lekker bootjes kijken, zonnetje op mijn bol, wijntje erbij… Morlang, Walem, Herengracht, je snapt ‘m. Maar elk terras op de grachten will do.”
Keizersgracht 451, Amsterdam
www.morlang.nl

Terras

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Waterkant is leuk! Ter Brugge is niet bijzonder fancy maar heeft de beste zonligging en is om de hoek bij mijn huis. En Marathonweg vind ik ook fijn. Lekker groot en goed t.o.v. de zon.”
Overtoom 578, Amsterdam
www.cafeterbrugge.nl

Beauty

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Ik kom heel graag bij De Nieuwe Yoga school in de Jordaan. Zo’n fijne en mooie yogaschool! Veel lessen, mooie ruimtes, lieve mensen. Als ik even behoefte heb aan een zen-momentje, kom ik na een bezoekje als herboren terug.”
Laurierstraat 109, Amsterdam
www.denieuweyogaschool.nl

Sfeer

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Bij Hendrix op de Clerqstraat hangt een lekker sfeertje. Ik hou niet van die opgedirkte tenten. Doe mij maar lekker relaxed met ‘normale’ mensen. En dat vind ik daar dus. En aan de overkant bij Fier trouwens ook.”
Clercqstraat 82, Amsterdam
www.hendrix.nu

Koffiebar

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Hoewel ik eigenlijk geen koffietjes drink, kom ik wel graag in koffiezaakjes als Bakers & Roasters of de Wasserette in de Pijp. En voor sapjes vind ik Dr. Blend in de Herenstraat erg leuk! En Lavinia in de Kerkstraat, daar neem ik graag een theetje met een stuk van hun goddelijke banana bread. To die for. Maar echt!”
Kerkstraat 176, Amsterdam
www.laviniagoodfood.nl

Diner

8x hotspots van Daisy van I Love Health
“Ik heb zo veel favo’s! Maar ik wissel het liefst zo vaak mogelijk af. Er is zoveel leuks in Amsterdam dat ik het zonde vind om vaker bij hetzelfde te eten! In mijn telefoon heb ik een lijstje met restaurants waar ik nog heen wil, dan heb ik altijd inspiratie als ik uit eten ga. Maar echt lekker eten doe ik in elk geval bij Rijsel in Oost (zijstraatje van de Amstel). Ik ben ook dol op tapas en die eet ik het liefst bij Paso Doble op de Westerstraat.”
Westerstraat 86, Amsterdam
www.paso-doble.nl

Beeld: Eigen beeld Daisy en websites van de hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply