8x hotspots van David van taxidienst Abel

8x hotspots van David van taxidienst Abel
David Baars is initiatiefnemer van taxidienst Abel, de nieuwe taxiservice om je comfortabel, voordelig én duurzaam te verplaatsen in de stad. Met de Abel app kun je zelf bepalen waar je wordt opgehaald en of je je rit wilt delen met andere passagiers, hoe makkelijk! Dat maakt je rit wat goedkoper en gezelliger. Wij spreken David van taxidienst Abel over zijn 8 favoriete hotspots.

8x hotspots van David van taxidienst Abel

Eerst natuurlijk even over de wereldsteden, welke stad staat bij David bovenaan? “Singapore is wel echt favoriet. Het heeft de voordelen van het oosterse eten, het weer, de mensen en het is net zo goed georganiseerd als een westers land. Qua Nederlandse steden hou ik van Amsterdam, maar ook van het bourgondische Den Bosch.” Voor 2016 staat er een bezoekje aan Dubai op de planning. “Ik ga er eind van dit jaar heen om het broertje van mijn vriendin en een goede vriend op te zoeken. Zij openen daar een mooi restaurant bij een luxe Hotelketen, iets wat ik moet zien!”

Ontbijt
“Uitgebreid ontbijten in het weekend, daar hou ik wel van. Café Buurt is wel echt een aanrader. Een mooi terras, krantje en een heerlijk ontbijt!”
Koningsweg 100, Den Bosch
www.buurtdenbosch.nl

Koffie en sapjes

8x hotspots van David van taxidienst Abel
“Koffie drink ik niet, maar voor een lekker sapje hop ik hier en daar even naar binnen. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even langs Cora, daar wordt het gemaakt waar je bijstaat.”
Prinsengracht 705a, Amsterdam
www.cora-broodjes.nl

Terras

8x hotspots van David van taxidienst Abel
“Voor het fijnste terras zit ik ook graag in Den Bosch, bij café de Kup. Een bruin café met biertjes voor €1,50 en de hele dag zon.”
Van Noremborghstraat 1, Den Bosch

Store

8x hotspots van David van taxidienst Abel
“Mijn zus heeft een eigen kledingzaak: Jefta in Geldermalsen. Hoewel ze er alleen maar dameskleding verkoopt, is dit natuurlijk wel mijn favoriete winkel. Je kunt er een lekker kopje koffie drinken, alles draait om een top service.”
Kerkstraat 45a, Geldermalsen
www.jefta.nl

Sfeer

8x hotspots van David van taxidienst Abel
“De beste sfeer vind je bij de broodjesbar van Henny. Hij zit naast ons kantoor van Abel gevestigd aan de Weteringschans. Henny staat als vakman dag en nacht achter zijn balie de heerlijkste broodjes en maaltje te serveren. Hij onthoudt alles van zijn klanten, als je vaak komt vernoemd hij zelfs broodjes naar je!”
Weteringschans 185, Amsterdam
Facebookpagina Henny Salem

View

rooftops in Amsterdam
“Het beste uitzicht van Amsterdam en het IJ heb je vanaf restaurant Moon in de A’dam toren, het restaurant draait rond en is absoluut een aanrader!”
Overhoeksplein 3, Amsterdam
www.restaurantmoon.nl

Cocktails

Cocktails
“Eetbar Dit in Den Bosch is echt een aanrader. Geweldige bediening, lekker eten en goeie Gin Tonics!!”
Snellestraat 24-26, Den Bosch
www.eetbar-dit.nl

Diner
“In Amsterdam blijft Restaurant Amsterdam één van mijn favorieten, maar ook in Bridges van Sofitel Legend The Grand Amsterdam kun je heerlijk eten.”
Watertorenplein 6, Amsterdam
www.caferestaurantamsterdam.nl

Wil je Abel ook eens uitproberen? Check Rideabel.nl

Beeld: eigen van David, Dalessi Fotografie (cocktails) en websites van de hotspots.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief