8x hotspots van Dieuwke van CleanEatingNow

Dieuwke Tijsen
Dieuwke van CleanEatingNow is moeder van 3 stoere mannetjes, teamsamensteller bij de Publieke Omroep NTR en getrouwd met regisseur en acteur Johan Verheij. Drie jaar geleden richtte Dieuwke Tijsen het online magazine www.cleaneatingnow.nl op. Ze deelt haar eigen healthy lifestyle en geeft de leukste tips om slanker en fitter door het leven te gaan door een gezonde levensstijl.
“Zelf was ik na drie zwangerschappen heel wat kilo’s aangekomen. Helaas hielp niets: geen dieet, geen diëtist. Totdat ik de lifestyle CleanEating ontdekte. Dankzij deze lifestyle, die ik mij eigen maakte en nu de V-Lifestyle noem, raakte ik 55 kilo kwijt.”
Dieuwke van CleanEatingNow
“Een lifestyle die betaalbaar is, praktisch en haalbaar voor iedere werkende ouder met kinderen en een druk sociaal leven. Een feestelijke lifestyle waarbij heel veel mogelijk is, en je zoveel mogelijk onbewerkte voedsel eet. Het afgelopen jaar ontving ik een nominatie voor de Beste Food Foto en de Award voor de beste special interest foodblog. Het komende jaar sta ik op de Gezondheidsbeurs in het Bloggerstheater. Verder vind ik het belangrijk om herinneringen te maken door middel van reizen, spontane acties, uitjes, etentjes met vrienden, en met de kinderen leuke dingen te doen. Ik hecht geen waarde aan spullen, maar wel erg aan familie, vrienden en avonturen beleven.”
 Dieuwke van CleanEatingNow
De favo beautyhotspots van Dieuwke zijn Sauna Ridderrode en Schoonheidssalon Beau Papillon in Huizen. Voor het beste uitzicht heeft ze meerdere favoriete plekken: “Twin Peaks View San Francisco, Observatory Los Angeles, Tower 42 London, Katarinistraat Zagreb, Cape Saint Vincent Portugal, Grand Canyon, Yosemite Valley, Saint Chely du Tarn Cevennen Frankrijk.” De allerlekkerste cocktails dronk ze bij Tower 42, Vertigo42 in  London en in haar lievelingsstad Los Angeles bij de Skybar.”
8x hotspots van Dieuwke van CleanEatingNow
Ontbijt

8x hotspots van Dieuwke van CleanEatingNow
“Bij La Café Marlette in het 9e arrondissement in Parijs. Deze healthy hotspot in de wijk Montmatre hebben de lekkerste zelfgebakken taarten, broodjes en omeletten. Ook verkopen ze een productlijn die ze zelf ontwikkeld hebben. Zeker even langs gaan. Ik ben dol op tentjes waar je gewoon lekker gezond kunt eten, zonder dat het een geitenwollensokkenimago heeft of überhip is.”
Rue des Martyrs 51, Parijs
www.marlette.fr/les-cafes

Koffie en sapjes
Dieuwke van CleanEatingNow
“Divers in Antwerpen is waanzinnig leuk ingericht, heeft mooie gezonde gerechten en persoonlijke bediening. En omdat ze je graag in beweging houden, kun je zelf bestellen aan de bar. Move that Ass. Ook Coffeelabs aan de Lange Klarenstraat 19 is een heerlijk tentje in Antwerpen. Naast dat je er lekker kunt eten (fantastische bananenpannenkoeken) en verrukkelijke smoothies kunt drinken, is het tevens een leuke werkplek.”
Volkkstraat 9, Antwerpen
www.diversantwerpen.be
Terras

CityStyleGuide: 28 uur in Parijs
“De wijk Montmatre in Parijs is een van mijn favorieten. Voor een terras met prachtig uitzicht over de stad (inclusief de Eiffeltoren) ga je naar Terrass Hotel. In Los Angeles kom ik graag bij de Skybar van The Mondrian Hotel aan Sunsetboulevard. Ook hier heb je prachtig uitzicht over de stad. Ze hebben er de lekkerste cocktails en je kunt er een duik in het geweldige zwembad nemen.
Rue Joseph de Maistre 12 – 14, Parijs
www.terrass-hotel.com

Stad
Dieuwke van CleanEatingNow
“Los Angeles is mijn lievelingsstad. Een stad die bruist van de energie, van de gekkigheid. En waar alles mogelijk is, die nooit slaapt. Een stad waar het gebeurt, waar natuur en stad samengaan, waar de contrasten zo groot zijn, waar het heerlijk ruikt, en het licht altijd mooi is. LA is mijn thuis. Mijn oom is kort na de Tweede Wereldoorlog naar Amerika vertrokken en leeft er de Amerikaanse droom. Hard gewerkt, maar ook veel bereikt. Mijn oom leeft iedere dag alsof het zijn laatste is en dankzij hem heb ik er heel veel mooie dingen meegemaakt: filmfestivals, bezoek gebracht aan de Playboy Mansion, openingen, uitreikingen, feestjes, ontmoetingen met sterren, en de mooiste plekken van Amerika gezien. Een bijzonder mens dus, en daarom heb ik veel met deze stad.”
Wish list

Citytrip New York
“Op dit moment ben ik samen met mijn man Los Angeles op stelten aan het zetten. Vroeger bezocht ik mijn oom die daar woont wel 2 tot 3 keer per jaar. Maar tickets zijn helaas niet goedkoop, en met een gezin met drie kinderen bijna onbetaalbaar. Op mijn wishlist staan nog: Moskou, Dubai, New York (nog een keer), Oslo, Sint Petersburg, Dublin, Istanbul, Kaapstad. Maar dat red ik niet in 1 jaar, haha.”

Winkel

Dieuwke van CleanEatingNow
“Eigenlijk ben ik vooral dol op supermarkten in het buitenland. Gewoon snuffelen en bekijken wat ze er anders hebben. Ook bij ‘t Haagje in Huizen kom ik graag: mooie spullen voor in je huis, kleding, Rituals, cadeautjes… De Hema blijft ook een favoriet. Heerlijke winkel.”
Achterbaan 27, Huizen
www.thaagje.nl

Sfeer
Dieuwke van CleanEatingNow
“Voor de beste sfeer ga ik naar Londen (vooral met kerst). Paradise Cove, Malibu in Californië is het mooiste paradijsje op deze wereld. Qua restaurants is de sfeer fijn bij Restaurant Amsterdam in Amsterdam en Restaurant Bruis in Blaricum.”
Deltazijde 3 – 01, Blaricum
www.restaurantbruisblaricum.nl
Diner

“Qua diner spots heb ik veel favorieten. Bij Moonshadows in Malibu eet je boven de branding van de oceaan. Wat wil je nog meer? Ook Spencers in Palm Springs, Choux in Amsterdam en de Scheepskameel in Amsterdam zijn mijn lievelings.”
Kattenburgerstraat 7, Amsterdam
www.scheepskameel.nl
 
Volg Dieuwke van CleanEatingNow ook op Instagram!
Beeld: Dieuwke van CleanEatingNow, de foto’s van de food blog awards en de foto van Dieuwke met munt (onder kopje stad) zijn gemaakt door fotograaf Ellen Cornegoor, Divers Antwerpen, ‘t Haagje, Restaurant Bruis, Scheepskameel, foto’s Parijs en NYC door CityStyleGuide
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief