8x hotspots van Elise van ModeMusthaves

ElisevanWonderen

Dat mode door het bloed van Elise van Wonderen van ModeMusthaves.com stroomt moge duidelijk zijn. Haar populaire webshop met fashion in alle soorten en maten – van kleding tot de leukste interieurartikelen – is bij elk modemeisje bekend én bestaat inmiddels bijna 4 jaar. Waar shopt de jonge onderneemster zelf het liefst? En waar moeten we heen voor het beste eten en het mooiste uitzicht? Elise van ModeMusthaves.com deelt 8 favoriete hotspots met ons!

ModeMusthaves HQ

ModeMusthaves.com bestaat in het tweede weekend van mei precies 4 jaar en hoe kun je deze feestelijke gebeurtenis nou beter vieren dan met een écht modefestival? Op 16 mei organiseert ModeMusthaves.com in Amsterdam het eerste échte fashion festival in Nederland: Fierce Fashion Festival (denk: knappe mannen, activiteiten, muziek en natuurlijk heel veel musthaves). Volgende week lees je op Citystyleguide.nl meer over het festival. Maar nu eerst: de favoriete hotspots van Elise!

Stad

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“New York staat met stip op nummer 1! Ik heb hier tijdens mijn studietijd op modeacademie AMFI een aantal maanden gewoond, dit was echt een onvergetelijk leuke tijd. De stad is altijd bruisend, vol energie en ademt mode, daar ben ik gek op.”

Ontbijt 

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“Ontbijten doe ik het liefst bij Buffet van Odette, dat zit bij ons om de hoek. Hier neem ik altijd truffelroerei met mayonaise en een lekkere verse jus met een kopje thee. Perfect begin van de dag.”
Prinsengracht 598, Amsterdam
www.buffet-amsterdam.nl

 Terras

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“Meestal als de zon schijnt en alle terrassen vol zitten vlucht ik met vrienden onze boot op en varen we lekker door de Amsterdamse grachten. Terrassen als DuCap in Amsterdam West vind ik heel fijn, lekkere kussens waar je in kunt ploffen. Net zoals bij vele strandtentjes in Zandvoort aan Zee.”
Kwakersplein 2 H, Amsterdam
www.du-cap.nl 

 Store

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig tijd heb om naast mijn drukke job te shoppen, maar ben gek op conceptwinkeltjes. Dit vind ik zo inspirerend, hier kan ik wel blijven rondlopen! Anna + Nina is zeker een van mijn favorieten. Mijn favoriete beauty hotspot is Soap Treatment Store op het Spui, deze meiden begrijpen het gewoon helemaal. Als ik het ‘menu’ daar zie wil ik alles laten doen, zo lekker. Ik shop ook graag in NYC en in Nederland natuurlijk op mijn eigen kantoor!”
Kloveniersburgwal 44 en Gerard Doustraat 94 Amsterdam
www.anna-nina.nl

Sapjesbar

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“Waar ik het liefst sapjes drink? Bij SLA! Een beetje raar want dit is een saladebar, maar hier heb je heerlijke sapjes en ik vind het sfeertje, de inrichting en het concept gewoon geniaal.”
Op 5 locaties in Amsterdam
www.ilovesla.com

Sfeer

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves
“Voor de beste sfeer ga ik naar kleine goeie restaurantjes zoals Hugo’s, Lion Noir, Francklin, maar ook een Nomads is heel bijzonder met Oosterse sferen!”
www.barhugo.nl

Dinner

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“Izakaya, is wel aan de prijzige kant… Maar het maakt niet uit wat je bestelt van de kaart, ALLES is lekker! Om daarna cocktails te drinken bij Door 74. Supergoede cocktails, fijne muziek en het concept ‘hole in the wall’ vind ik grappig!”
Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam
www.izakaya-amsterdam.com

View

8x hotspots van Elise van ModeMusthaves“Burj Khalifa in Dubai, het hoogste gebouw van de wereld. Dubai is een van mijn favoriete winter-overlevings-vakantie-bestemmingen. En ik ben gek op rooftopbars, die heb je daar ook in overvloed!”
www.burjkhalifa.ae/en/

Beeld: eigen, websites hotspots en van Elise zelf.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief