8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick

8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick
Maandelijks bezoeken 1,3 miljoen fashion liefhebbers de online winkelstraat Fashionchick.nl voor de dagelijkse inspiratie, nieuwe aankopen en trends. Wij spraken oprichtster Ellen Snijder over de nieuwe plannen van Fashionchick.nl én haar favoriete adresjes voor de nodige offline momenten.

“We hebben laatst Fashionchick BE gelanceerd. Nu kunnen onze buren ook lekker geïnspireerd raken en alles meteen shoppen! Daarnaast hebben we met Opel een festival auto ontworpen, zijn we bezig met een tv-programma en willen we veel meer gaan doen met video”, vertelt Ellen. De onderneemster is gek op shoppen en heeft een grote liefde voor Amsterdam, New York en Stockholm. Welke adresjes je niet over mag slaan? Je leest het in de 8 favoriete hotspots van Ellen Snijder!

Ontbijt

8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick
“Een ontbijtje scoor je bij Omelegg, heel leuk! Helemaal als je de dag ervoor een gezellige avond hebt gehad. Paper Planes is ook een aanrader.”
Ferdinand Bolstraat 143, Amsterdam
www.omelegg.com

Wish List

8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick
“Ik wil in 2015 nog een keer terug naar Stockholm, want ik heb net mijn eerste huis gekocht en wil ALLES het liefst daar kopen. Ben er vorig jaar geweest en je hebt daar zulke mooie interieurwinkels. Dat cleane stijltje is zo mooi. De mensen zijn ook heel aardig en de parken prachtig, ik zou er zo kunnen wonen.”

Cocktails

Cocktails
“De lekkerste cocktails ever drink je bij Zuma in Dubai.”
Gate Village 06 DIFC, Dubai
www.facebook.com/zumadubai

Beauty

8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick
“Bij & Other Stories haal ik altijd mijn handzeep. Je ruikt de hele dag heerlijk en de verpakking ziet er ook nog eens heel leuk uit!”
Heiligeweg 26-28, Amsterdam
www.stories.com

Terras

“In Stockholm heb je Rosendals Trädgård, een terras middenin een rozentuin met heerlijke taartjes.”
Rosendalsterrassen 12, Stockholm
www.rosendalstradgard.se

Sfeer

“Een fijne sfeer kan van alles zijn, als ik maar met leuke mensen ben. Maar Paradiso is altijd een topper en daar heb je voor concerten ook zeker de allerbeste sfeer.”
Weteringschans 6-8, Amsterdam
www.paradiso.nl

Sapjesbar

8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick
“Juice brothers natuurlijk! Deze hotspot zit bij mij op de hoek en geloof mij, hier zijn groene sapjes wél lekker.”
Van Woustraat 151, Amsterdam
www.juicebro.com

Restaurant

8x hotspots van Ellen Snijder van Fashionchick
“Carbon zit ook bij mij om de hoek en als zin heb in een leuk eetcafé met supergoed vlees is dat mijn standaard go-to. De bediening is ook gewoon zo lekker Amsterdams gezellig, hangt een heerlijke no-nonsense vibe.
Van Woustraat 174, Amsterdam
www.cafecarbon.nl

Beeld: foto van Elllen is van THE VIEWFINDER, overig beeld websites van de hotspots en eigen beeld

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief