8x hotspots van Floor van by LouLou

Floor 2

Onderneemster Floor is eigenaar van het eigen label by LouLou en moeder van twee zoontjes. In een oud-vispakhuis, op vier minuten lopen van haar huis, vestigt haar kantoor waar ze met een team meiden aan nieuwe collecties werkt. Inmiddels wordt by LouLou in 600 winkels in Europa verkocht. Tijd om Floor naar haar 8 favoriete hotspots te vragen!

Op de wish list voor 2015 staat Warschau. “Een collega van mijn vriend is er pas geweest en heeft het als must go voor een lekker weekend samen getipt. Uitgaan, eten en winkelen… Dat lijkt me op dit moment overal heerlijk. En dan heerlijk lang uitslapen!”

Ontbijt

“bijClarence! Het is een mooie, hoge zaak met van die grove bakstenen muren, een stoere no nonsens inrichting gecombineerd met unieke vondsten. Het eten is erg lekker en naturel, en de koffie is helemaal goed.”
Piet Heinstraat 60a, Den Haag
www.bijclarence.nl

Store

“Ik heb de laatste tijd heel weinig gewinkeld, maar als ik nu voor een shopsessie zou gaan, dan het liefst in Londen bij Anthropology. Een mooie mix van kleding, accessoires en een home collectie. En de winkels waar by LouLou verkocht wordt natuurlijk!”
www.anthropologie.com

Sapjesbar

groen sapje
“Ik kan niet wachten tot onze oud-collega Caro haar sappenbar opent, dat wordt the place to be! Slow pressed juices die lekker en gezond zijn.”

Terras

“Ik vind de Grote Markt in Den Haag heel fijn en dan wel na een uur of negen. Het is een soort buiten verzamelplek voor wie zin heeft in gezelligheid en een drankje. Laid back, muziek uit verschillende cafés, eten, drinken, alles heel easy going. Een supersfeer.”

Stad

Parijs
“Het is een beetje een cliché natuurlijk, maar Parijs is en blijft een waanzinnige plek. Ik ben er ook een paar keer alleen geweest en zat toen in het huis van iemand die op vakantie was. Ik voelde mezelf helemaal local! Ik ga het liefst in het voorjaar of rond kerst, dan is Parijs op zijn mooist.”

View

“Ik ben echt voor de zee in Scheveningen gaan wonen. Dus het beste uitzicht is de zee en dan het liefst vanuit Strandtent Zuid. Met een drankje de zon in de zee zien zakken en blijven plakken voor een strandfeestje en dan later op de avond de sterren aan de hemel zien staan. Heerlijk! Ik heb daar ook eens om 3 uur ’s nachts in een door plankton verlichte zee gezwommen, dat was echt magisch.”
Zuiderstrand 3, Den Haag
www.strandpaviljoen-zuid.nl

Cocktails

“Laatst dronk ik bij Little V in Den Haag een heerlijke Buddah Smile (of was het Smiling Buddah?). Anyway, het was een lekkere cocktail op een zomerse avond op het Plein onder de lampionnetjes die aan de bomen hingen. Een heel relaxed vakantiesfeertje en het eten was ook super.”
Rabbijn Maarssenplein 21, Den Haag
www.littlev.nl

Diner

“Op 30 meter van het by LouLou kantoor zit Catch, daar lunch ik heel regelmatig. De sushi is er erg goed, alle vis is er lekker en de bediening is vriendelijk. Bij mooi weer kun je op het grote terras in één van de diepe stoelen wegzakken, maar vaak zit ik er met een afspraak en notitieboek en dan is het uitzicht op de haven ook heel prettig! In Bologna (Italië) zit een Italiaans restaurant waar ik twee keer per jaar kom, de pasta wordt op een karretje gepresenteerd en alles wordt zo vers en authentiek gemaakt. Dat is ook echt een waanzinnige plek, maar Catch is wel wat bereikbaarder, haha.”
Gedempte Gracht 405H, Den Haag
www.catch-bysimonis.nl

Beeld: van Floor en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief