8x hotspots van fotograaf Daphne Steenvoorden

hotspots van fotograaf Daphne Steenvoorden

Fotograaf Daphne Steenvoorden houdt enorm van reizen, zo staan Rome, Londen, Parijs en een trip naar Scandinavië én Canada hoog op haar lijstje. Onder de naam Dafina Arwen Photography werkt Daphne als portret- en bruidsfotograaf in Den Helder. Daphne deelt haar 8 favoriete hotspots met ons!

Voordat ze haar bedrijf begon, heeft ze eerst de benodigde workshops gedaan, veel vrienden gesproken en vooral goed geluisterd naar wat ze zelf wilde. Op 12 september 2018 reed ze in haar Fiat naar Alkmaar, op naar de Kamer van Koophandel! “Ik studeerde af als grafisch vormgever met een enorme liefde voor art en dat heb ik nog steeds. Het is zo’n fijn gevoel om trots te zijn en van niets iets te maken. Fotografie nam de overhand en sindsdien werk ik fulltime als fotograaf.”

Mallorca Daphne Steenvoorden
Platja Es Trenc, Mallorca

Canada staat op de bucketlist van fotograaf Daphne Steenvoorden. “Het is mijn droom om naar Banff National Park te gaan en ik wil dolgraag een meet and greet met fotograaf Peter Mckinnon. Hij is een grote inspiratie in mijn rol als fotograaf. Daarom focus ik me naast mijn klanten ook op eigen werk. Heerlijk ontspannen de natuur in and let your self GO!” 

Lievelingsplekken van fotograaf Daphne Steenvoorden

Op de wishlist voor 2019? “Kreta en dan Balos Beach! Ik ben gek op de lange bounty stranden waar het water helder turquoise is. Wij hadden het geluk dat we op Mallorca ook zo’n strand (Platja Es Trenc) zijn tegen gekomen. Oh my, wat is dat genieten.

Ontbijt

“Valkenburg is echt een prachtige plek voor liefhebbers van geschiedenis en gezelligheid. In de zomer heb je allemaal fijne terrasjes met vrolijke mensen. Wij hadden een topovernachting geboekt bij Hotel Scheepers. Een heerlijk hotel met een fijn ontbijt! Ik ga graag nog eens terug.
Sint Pieterstraat 18, Valkenburg
www.hotelscheepers.nl

Robuust Daphne Steenvoorden
Robuust in Den Helder

 

Koffie en sapjes

“Het lekkerste sapje ooit dronk ik bij Robuust in Den Helder. Ik houd van gekke combies om te proberen, zo had ik deze ‘Sapperdeflap’ besteld. Een lekker groen drankje van Venkel, spinazie en appel. Ik ga zeker terug voor deze versnapering!”
Keizerstraat 45, Den Helder
www.robuustdenhelder.nl

Terras

“Na een bezoek aan de indrukwekkende kathedraal in Palma de Mallorca, kwamen we op Mayor Plaza. Hier heb ik het lekkerste broodje hamburger ooit gegeten. Zal dan ook niet liegen als ik zeg dat ik van af toen steeds meer vegetarisch ben gaan eten, want hier krijg ik het nooit meer zo lekker. Palma de Mallorca is echt een hele leuke plek om heerlijk doorheen te wandelen en je hebt prachtig uitzicht over de zee.”
Plaça Major, s/n, 07003 Palma, Illes Balears, Spanje

Winkel

“Ik ben gek op losse thee en ik vind het fijn als je de thee mag ruiken in de winkel. Het is tenslotte wel fijn als je weet wat je koopt, toch? Ik loop bij Tea & Beans in Schagen altijd met een hele buit naar buiten. Vooral met de koudere dagen die Nederland genoeg heeft. Onder het genot van een goede kop thee en een fijn boek of een serie kan ik heerlijk wegdromen.
Makadocentrum 81, Schagen
www.facebook.com/tea.n.beans

De Deugeniet Den Helder fotograaf Daphne Steenvoorden
De Deugeniet Den Helder

Sfeer

“Deugeniet in Den Helder is een hele gezellige plek. Ik ga er regelmatig tussen het werk door lunchen. Het interieur is ook top!”
Wezenstraat 79, Den Helder
www.deugeniet-denhelder.nl

Beauty

“De Veluwse Bron is een heerlijke plek waar ik echt tot rust kan komen. Een heerlijke plek waar ik echt tot rust kan komen. Hoewel ik er toch twee uur voor in de auto moet zitten, blijft deze beauty hotspot mijn favoriet. Onlangs ontdekte ik een fijne sauna dichter bij huis: Fort Resort Beemster. Een heel fijn alternatief!”
Viskweekweg 10, Emst
www.veluwsebron.nl

Borrel

“De lekkerste wijn ooit heb ik gedronken bij Italiaans restaurant Il Vivo Italian Urban Style in Spanje.”
Carrer Huguet des Far 34, Costa de la Calma, Illes Balears, Spanje
www.facebook.com/ilvivoitalianurbanstyle

Restaurant fotograaf Daphne Steenvoorden
Bianco Restaurant op Tenerife

Diner

“In Tenerife, tijdens de eerste vakantie samen met mijn vriend, was Bianco Restaurant favoriet. Zó lekker, dat we er zelfs vier dagen achter elkaar zijn gaan eten. Alle andere restaurantjes in de omgeving die we geprobeerd hebben konden er niet aan tippen.”
 1st floor Commercial Centre Safari, Avenida Las Americas, Santa Cruz de Tenerife
www.facebook.com/biancosrestaurant

Volg fotograaf Daphne Steenvoorden ook op Instagram!

Beeld: Daphne Steenvoorden, Dafina Arwen Photography

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

De Deugeniet
De Deugeniet in Den Helder
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief