8x hotspots van Ginny van Vacatureviaginny.nl

8x hotspots van Ginny van Vacatureviaginny.nl
Ginny verzamelt op haar website Vacatureviaginny.nl de allerleukste creatieve banen. Met inmiddels meer dan 16.000 likes op de Facebookpagina kun je wel zeggen dat de moderne vacaturesite megapopulair is. Waar Ginny zelf het liefst komt, het lekkerst eet en graag shopt? Ze verklapt vandaag haar 8 favoriete hotspots in haar woonplaats Amsterdam!

“Eigenlijk is Utrecht mijn favoriete stad, want ik ben er geboren en getogen. Maar ik werk inmiddels al 11 jaar in Amsterdam en heb een jaar geleden Utrecht voor Amsterdam verruild. Omdat ik het hier wel erg naar mijn zin heb is mijn antwoord nu dan ook: Amsterdam!” Buiten Nederland is Barcelona favoriet. “Naast de temperatuur geeft deze stad mij zoveel energie. Het bruist, de mensen zijn relaxed en je kunt in iedere straat fantastisch eten.”

Vacatureviaginny

Voor 2016 staan er twee steden op de wish list. “New York staat op nummer één. Als klein meisje wilde ik altijd al in deze stad wonen. Ik heb een lichte obsessie voor New York en ben altijd jaloers op mensen die voor werk of vakantie naar deze wereldstad gaan. Daarnaast wil ik ontzettend graag met mijn vriend naar Tokyo. Van wat ik van Tokyo op internet en televisie zie is het zó’n andere stad. Ik ben erg nieuwsgierig naar alle gekke winkels en cafétjes en ik wil ook erg graag een keer hebben gegeten bij het sushirestaurant van Jiro Ono.”
Benieuwd naar de 8 favoriete adresjes in Amsterdam van Ginny? Ze vertelt het ons!

Ontbijt

“Mijn vriend en ik gaan vaak voor een ontbijtje naar De Stadskantine op de Van Woustraat. Daar krijg je voor €3,95 een vers croissantje, jus d’orange en een eitje. Als je uitgebreid wilt ontbijten en je houdt van ei dan raad ik Bakers & Roasters aan.”
Van Woustraat 120, Amsterdam
www.destadskantine.nl

Sapjesbar

Lavinia
“Ik ben dol op Lavinia in de Kerkstraat. Hele gezonde sapjes waar je je goed bij voelt en een verschrikkelijk lekkere lunchkaart. Probeer de spelt Pizetta met zalm, wasabimayonaise, gember en zeewier eens. Niet normaal lekker!”
Kerkstraat 176, Amsterdam
www.laviniagoodfood.nl

Store

Anna + Nina
Anna + Nina in de Pijp is geweldig. Ik wil alles hebben, van de sieraden, de kleding tot de spulletjes voor je interieur. Ik moet mezelf iedere keer weer inhouden om niet mijn hele bankrekening leeg te trekken. Verder vind ik Weekday een te gekke kledingwinkel. Ze verkopen daar kleding van hun eigen merk, maar ook van Scandinavische ontwerpers en andere toffe labels. Het is ook nog eens goed te betalen en de sale is altijd top. Oh en & Other Stories op de Heiligeweg. Lievelings!”
Kloveniersburgwal 44 & Gerard Doustraat 94, Amsterdam
www.anna-nina.nl

Terras

“Ik zit met vrienden regelmatig op het terras in de Pijp. We zijn stiekem niet zo heel loyaal, want omdat alles daar dicht op elkaar zit ga je al gauw ergens zitten waar er plek is. Het terras van De Pilsvogel ziet er in ieder geval het gezelligst uit. Verder is Waterkant in de zomer heel gezellig, alleen begint het uit zijn voegen te barsten. Onwijs druk!”
Gerard Douplein 14, Amsterdam
www.pilsvogel.nl

View

Wijn drinken doe je bij deze hotspots
“In Amsterdam is dat toch de Sky Lounge in het Hilton. Het onlangs geopende W hotel is een goede tweede, maar bij laagstaande zon is het Oosterdok toch wel de plek om ultiem van Amsterdam te genieten.”
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
www.skyloungeamsterdam.com

Cocktails
“De cocktails van Nacional hebben me nooit teleurgesteld en me meermaals een beetje wankel de straat op laten gaan, haha. Goede service, heerlijke cocktails, I like!”
Kleine-Gartmanplantsoen 11A, Amsterdam
www.nacional.nl

Sfeer
“De Eddy Bar op vrijdag. Gezellig darten en kletsen met de oude stamgasten aan de bar. Het hoeft van mij allemaal niet zo hip en happening te zijn. Ik drink net zo goed een baco met mijn vrienden terwijl we lachen en pijltjes gooien.”
Gerard Doustraat 58, Amsterdam
www.facebook.com/Eddy-Bar-115150835240334

Diner

“Ik ben redelijk vaak in Da Portare Via te vinden. Niet per se heel restauranterig, maar wel hartstikke leuk en lekker. Sowieso de beste pizza’s van Amsterdam.”
Diverse locaties in Amsterdam
www.daportarevia.nl

Zoek je nog een leuke baan? Check dan zeker even www.vacatureviaginny.nl!

Beeld: van Ginny door Nadir Mea, websites van de hotspots en eigen beeld

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief