8x hotspots van Hanneke Kuipers van Health by Hanneke

Hanneke Kuipers van Health by Hanneke

De 30-jarige Hanneke Kuipers is trotse eigenaar van de blog Health by Hanneke, waar ze lezers inspireert met artikelen over voeding, sport en geluk. Daarnaast is ze online lifestyle coach voor Personal Body Plan, wat perfect aansluit bij haar healthy life.

“Mijn droom is om meer workshops te verzorgen, mensen ook offline begeleiden als gewichtsconsulente en coach en dat nog meer mensen mijn artikelen lezen. Met alleen dromen kom je er natuurlijk niet, daarom steek ik hier met liefde veel tijd in naast mijn baan als HR & Payroll Officer. Ik ga graag uit eten, de stad in voor een drankje en ik maak graag city trips. Drie keer per week sport ik om mijn hobby’s een beetje in balans te houden.”

Hanneke Kuipers van Health by Hanneke Barcelona

Hanneke woont sinds een tijdje in Utrecht. “Hiervoor heb ik altijd in een dorpje onder Eindhoven, dichtbij de Belgische grens gewoond.” Op haar travel wish list? “Krakau! Ik heb al diverse steden in Oost-Europa bezocht. Krakau staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar het is er nog niet van gekomen. Voorheen dacht ik ook dat alles in Oost-Europa grijs en beton was, maar het is echt de moeite waard! Lekkere bijkomstigheid is ook dat alles net wat goedkoper is dan thuis, meer shop budget dus.” 

Het lievelingsterras van Hanneke is gevestigd op het strand van Jan Thiel op Curaçao: Zest Beach Café. “Lekker genieten van een wijntje en finger food met de voetjes in het zand.” Shoppen doet ze het liefst bij Tezenis: “Dit is echt mijn favoriete winkel om lingerie te kopen. Leuke setjes voor een schappelijke prijs en ze zitten gewoon heel erg mooi. Helaas is deze winkel nog niet te vinden in Nederland, dus als ik op city trip ga is na het boeken van een vlucht en een hotel het eerste wat ik doe checken of er een Tezenis winkel is” 

8x hotspots van Hanneke Kuipers van Health by Hanneke

Ontbijt

Health by Hanneke Cafe Motion Canggu
Ted’s place in Utrecht, als je me daarmee naartoe neemt voor een uitgebreide brunch in het weekend maak je me echt gelukkig. Het allerbeste onbijtje op de allerbeste locatie is te krijgen bij Café Motion in Canggu! Yoghurtjes, havermout, heerlijke smoothies, wanneer mag ik weer terug?”
Jalan Pantai Batu Bolong No.69B, Canggu, Kuta Utara, Canggu
www.cafe.motionfitnessbali.com

Koffie en sapjes

Pastel de Nata Health by Hanneke
“Black Bird in Utrecht vind ik echt een heel leuk koffiebarretje. Ze verkopen niet alleen heerlijke koffie’s, maar ook pastel de nata waar ik in Porto verliefd op werd. Oh ja en vintage fietsen, wat ik wel een lekker gekke combinatie vind. Voor de lekkerste sapjes ga moet je bij The Happiness Kitchen in Eindhoven zijn. Deze stad voelt altijd ook nog een beetje als mijn ‘home town’.”
Oudegracht 222, Utrecht
www.blackbirdcoffee.nl

City

My travel year 2016 in Barcelona
“In Nederland ga ik voor ‘s-Hertogenbosch waar ik gestudeerd heb. Als Brabander voelt dat toch ook een beetje als ‘thuis’. Buiten Nederland ga ik voor Barcelona, deze stad is zo veelzijdig! Je kunt er leuk shoppen, lekker aan het strand liggen, cultuur snuiven en natuurlijk de beste patatas bravas eten.”

Sfeer

Wijn Hanneke van Health by Hanneke
“Stadcafé de Vooruitgang in Eindhoven. Aan het begin van de avond lekker eten en borrelen. Later op de avond gaan de tafeltjes aan de kant en kan er gedanst worden. De beste combinatie voor een leuke avond uit!”
Markt 11, Eindhoven
www.de-vooruitgang.nl

Beauty

Boek Workmode Health by Hanneke
“Om echt even te ontspannen ga ik voor een dagje sauna. Zo fijn om even echt offline te zijn, dan lukt het me echt even te ontspannen. Iets wat ik normaal behoorlijk lastig vind, omdat je als blogger bijna altijd ‘aan’ staat. Heerlijk een dagje zwemmen, bij kletsen, lezen en lekker eten. Pas geleden heb ik Thermen Soesterberg ontdekt. Een grote wellness lekker dichtbij huis. Heerlijk om op een waterbed (ja, je lees het goed) een boekje te lezen.”
Frits Koolhovenweg 8, Soesterberg
www.thermensoesterberg.nl

Drinks

Health by Hanneke gin tonic
“Ik ben niet zo’n enorme cocktail fan, de meeste varianten vind ik te zoet. Op de drankenkaart van het Gegeven Paard in Utrecht staan heel veel verschillende gin tonics, daar maak je me dan weer wel blij mee!”
Vredenburgkade 11, Utrecht
www.cafehetgegevenpaard.nl

View

Sunset beach Gili Hanneke Kuipers van Health by Hanneke
“Sunset beach op Gili Trawangan, je kunt hier genieten van een prachtige zonsondergang vanaf je zitzak op het strand. Of het ultieme vakantie kiekje schieten waarbij je op een schommel in het water zit.”

Diner

Hanneke Kuipers 8x hotspots
“Divino in Hapert. Waarschijnlijk denk je nu echt: waar? De laatste afslag in Nederland de snelweg af als je via Eindhoven richting Antwerpen rijdt. Dit is een sfeervol restaurant met Italiaanse gerechten. Dan bedoel ik ook echt mooie gerechten met lekkere wijnen. Geen pizza calzone dus. Wat dichter bij huis en wat minder culinair, maar met biefstuk Bali van Loetje maak je me ook erg blij!”
Kerkstraat 27, Hapert
www.divino-hapert.nl

Volg Hanneke Kuipers van Health by Hanneke ook op Instagram: @healthbyhanneke. Op haar blog lees je al haar leuke artikelen! 

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Hanneke Kuipers van Health by Hanneke (hoofdfoto, ontbijt, city en view), CityStyleGuide (koffie & sapjes, city, sfeer, beauty, drinks, diner)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief