8x hotspots van Happyfoodlovers

8x hotspots van Happyfoodlovers

De fitte foodies Patty en Stephanie verhuisden voor de studie naar Antwerpen en pasten hun levensstijl drastisch aan. Gezond eten en meer sporten. Beiden waren ze zó enthousiast over hun nieuwe recepten dat ze hier continu foto’s van maakten en op Facebook en Instagram plaatsten. De vele reacties leidden tot hun Instagramaccount Happyfoodlovers. Inmiddels volgen zo’n 19.500 fans hun dagelijkse updates over voeding, fitness, restaurants en het uittesten van sportgerelateerde producten. Waar de ze zelf het liefst komen? Wij vroegen de Happyfoodlovers naar hun 8 favoriete hotspots around the world!

8x hotspots van Happyfoodlovers

Hoewel ze beiden in Antwerpen wonen, blijft Amsterdam favoriet bij de twee. “Het voelt altijd als thuiskomen. Amsterdam leeft echt en zit vol leuke restaurantjes, bars en winkels.” Patty en Stephanie houden allebei van reizen, zo staat na hun studie Organisatie & Management aan de Universiteit van Antwerpen het geweldige New York op de planning. “Het liefst in combinatie met de marathon!”

Ontbijt

8x hotspots van Happyfoodlovers“Maona in Antwerpen heeft heerlijke – vetvrije – yoghurtjes met fruit, noten, muesli en/of cruesli. Je kiest er één van de kaart of stelt hem zelf samen. Ook de broodjes mag je niet overslaan. De kaart staat overigens vol met verschillende sapjes, proteïneshakes, thee en bijzondere koffietjes. Zelfs koffie met oreokoekjes!”
Schoonbekeplein 23, Antwerpen
www.maona.info

Health

8x hotspots van Happyfoodlovers

“Native in Antwerpen is ons favoriete healthy lunchspot vanwege de superlekkere en gezonde broodjes. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk ingericht, hangt er altijd een fijne sfeer en werken ze met seizoensgebonden producten waardoor de kaart regelmatig wisselt.” Muntstraat 8, Antwerpen
www.nativefood.be

Koffiebar

8x hotspots Happyfoodlovers“In één van onze lievelingsbuurten in Amsterdam zit koffietentje C T Coffee & Coconuts. Het pand ziet er alleen al geweldig uit. Het telt drie verdiepingen en is erg sfeervol ingericht met houten tafels, witte stoelen en grijze zitzakken. Je hebt het gevoel alsof je even op vakantie bent. Het is een ideale hotspot om te werken aan je blog. En je bent hier ook zeker niet de enige met je laptop!”
Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam
www.ctamsterdam.nl

View

8x hotspots van Happyfoodlovers
“Wij zijn in Shanghai naar een leuke cocktailbar geweest genaamd Sir Elly’s. Hier drink je de lekkerste cocktails met uitzicht op de skyline van Shanghai. Vooral s ’avonds wanneer de lichtjes schijnen is het adembenemend mooi.”
No 32 The Bund, 32 Zhongsham Dong Yi Road, Shanghai
www.shanghai.peninsula.com

Terras

8x hotspots van HappyfoodloversMossel & Gin in Amsterdam heeft een groot en afgeschermd terras, weg van de drukte zit je de hele dag lekker in de zon. Je kunt er eten maar ook terecht voor alleen een drankje. Daarnaast werkt de combinatie van seafood en Gin Tonics altijd goed.”
Gosschalklaan 12, Amsterdam (Westergasterrein)
www.mosselengin.nl

Sfeer

8x hotspots van Happyfoodlovers
“Eén van ons favoriete restaurant blijft The Harbour Club. Het is zo’n bijzondere locatie. Ondanks dat het een enorm complex is, hebben ze het voor elkaar gekregen om het restaurant stijlvol, warm en chique in te richten. Het is vooral leuk om met vrienden in één van de ronde koepels te zitten. En het belangrijkste, het eten is heerlijk! Daarnaast hebben ze ook nog een groot terras waar je zomers lekker aan het water kunt eten. Door het witte terras heb je dan echt even het gevoel alsof je even in Zuid-Frankrijk zit.”
Cruquiusweg 67, Amsterdam
www.theharbourclub.nl

Restaurant

8x hotspots van Happyfoodlovers“Ons favoriete restaurant is Fiskebar in Antwerpen vanwege de locatie, simpele inrichting en goede wijnen, maar het meeste vanwege het eten. We houden allebei erg van seafood en dat hebben ze hier genoeg. Naast de gewone kaart hebben ze ook altijd nog dagelijks wisselende suggesties waaruit je kunt kiezen. Eigenlijk is alles gewoon lekker, maar als je ons echt gelukkig wil maken dan worden het toch echt oesters vooraf en gamba’s als hoofdgerecht.” Marnixplaats 11, Antwerpen
www.fiskebar.be

Cocktails

8x hotspots Happyfoodlovers
“Sushi Samba Londen zit op de 38e verdieping van de Heron Tower, één van de hoogste gebouwen van de stad. In de tuin zit een prachtige cocktailbar met uitzicht over Londen. In het donker is de cocktailbar helemaal mooi dankzij de hele grote lichtgevende boom.”
110 Bishopsgate, Londen
www.sushisamba.com

Kun jij wel wat fitspiration gebruiken? Volg Patty en Stephanie op www.instagram.com/happyfoodlovers

Beeld: van de websites van de hotspots en van Happyfoodlovers

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief