8x hotspots van Hatice van sieradenlabel Ana Dyla

Hatice van Ana Dyla

Hatice van sieradenlabel Ana Dyla is 32 jaar en geboren en getogen in Amersfoort. Ze is afgestudeerd in het Nederlands recht en heeft een master Internationaal en Europees recht gedaan. Het eerlijke waar ze naar streeft komt terug in haar sieradenlabel Ana Dyla: www.anadyla.com.

Naast het concept van rechtvaardigheid is mode en stijl complementair geworden in mijn leven. Wellicht om het tekort van dat ene universele proberen goed te maken met het ogenschijnlijke oppervlakkige van dat andere. In 2015 ben ik mijn sieradenlabel Ana Dyla – eerlijk geproduceerde sieraden van natuurlijke materialen – gestart. Met enthousiasme en gedrevenheid probeer ik een statement te maken voor een betere en mooiere wereld.”

Wijn in Istanbul Hatice van Ana Dyla

De favoriete stad van Hatice van Ana Dyla is Istanbul. “De combinatie van historie en nieuw is zo duidelijk te zien in de stad. Ik voel me er thuis en kan er uren rondlopen zonder te vervelen. Elke buurtje heeft zijn eigen favoriete plekjes en er is altijd iets te ontdekken.” Hatice is ook heel benieuwd naar Budapest, een stad die op haar lijstje voor 2018 staat. “Ik heb er veel over gelezen, maar ben er nog niet geweest.” 

Lievelingsplekken van Hatice van Ana Dyla

Veel van de favoriete hotspots van Hatice bevinden zich in Istanbul. Zo tipt ze voor het beste uitzicht de Galata Tower. “De historie van deze toren doet echt eer aan de locatie – Galata is een fijne spot waar je veel leuke winkeltjes en cafeetjes kunt vinden – en het uitzicht is echt magisch.”

Ontbijt

Ontbijt Istanbul Hatice van Ana Dayla sieradenlabel

“Van Kahvalti Evi, Istanbul. Cihangir is een van de fijnste buurtjes achter de drukke Istiklal straat vind je Van Kahvalti evi. Echt een favoriet, verse lokale producten en liefste mensen.”
Kılıçali Paşa Mahallesi, Defterdar Ykş. 52/A, 34425 Beyoğlu, İstanbul
Tripadvisor 

Koffie en sapjes

https://www.instagram.com/p/BfyvkipjTsO/?taken-by=dulcedelecheboutique

“Dulce de Leche in Valencia. Hier komen de locals uit de trendy wijk Ruzafa voor koffie met cake. Ik heb er de lekkerste koffie gehad en was er tijdens mijn trip elke dag te vinden.”
Carrer del Pintor Gisbert, 2, Valencia
www.facebook.com/DulceDeLecheRuzafa

Terras

https://www.instagram.com/p/BjukP0fnOA-/?taken-by=pllek_amsterdam

“Pllek in Amsterdam. Ik houd van het rauwe sfeertje bij de NDSM-werf, je bent in de stad maar toch ook zo ver weg. Pluspuntje is ook dat ik tegenwoordig vaak met de auto ben en het is daar ideaal parkeren.”
Tt. Neveritaweg 59, Amsterdam
www.pllek.nl

Winkel

https://www.instagram.com/p/BjsUhhYhy2X/?taken-by=ahiddenbee

“A Hidden Bee: een nieuwe concept store in Istanbul waar de eigenaresse haar eigen label en meer duurzame merken verkoopt.”
Tomtom Mahallesi, Kumbaracı Ykş. No:30, 34433 Beyoğlu/İstanbul
Facebookpagina

Sfeer

“Hof, Amersfoort. Heel cliché, maar het is toch al jaren een favoriete plek.”
www.hof-amersfoort.nl

Beauty

https://www.instagram.com/p/BgWTuijAVM4/?taken-by=cpkempinski

“The Çiragan Palace Kempinski, Istanbul. Onwijs zen-gevoel van ontvangst tot afscheid. Heerlijk om een dagje te vertoeven.”
Ciragan Caddesi 32, 
34349, Istanbul
www.kempinski.com

Cocktails

Birds also love our atmosphere… They know where to travel !

A post shared by 360istanbul (@360istanbul) on

“Bij 360 in Istanbul. Gin tonic & uitzicht over de stad en de Bosphorus. Echt een plek voor een vrijdagmiddagborrel waar je tot laat kan blijven.”
Tomtom Mahallesi, İstiklal Cd. No:8 D:163, 34433 Beyoğlu/Tepebaşı/Beyoğlu, İstanbul
www.360istanbul.com

Diner

Bar Botanique in Amsterdam. De kaart is zo dynamisch, altijd wel iets nieuws te proberen en de producten zijn vers en dat proef je ook.”
Eerste Van Swindenstraat 581, Amsterdam
www.barbotanique.nl

Volg Hatice van Ana Dyla ook op Instagram!

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Hatice van Ana Dyla en Unsplash (ontbijt)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply