8x hotspots van Ilse van The Spice of Life

Ilse van The Spice of Life

The Spice of Life is een superleuke webshop waarvan Ilse de eigenaresse is! “Na ruim een jaar The Spice of Life (www.thespiceoflife.nl) naast mijn fulltime baan opgebouwd te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik sinds kort fulltime ondernemer.”

“The Spice of Life is de plek om jezelf of iemand die je lief hebt extra te verwennen. Ik bied sieraden aan van hoogwaardige kwaliteit van unieke merken uit binnen- en buitenland. Laat je inspireren door de mooie fotografie en sieraden volgens de laatste trends. Always looking for new treasures to spice up your life!”

Ze is gek op Utrecht en gaat graag op pad om nieuwe hotspots te ontdekken of neer te strijken bij een van haar favoriete plekken. “Ik vind het heerlijk om mijn dag te starten bij een fijn koffietentje of in het weekend na het sporten gezellig uitgebreid te gaan brunchen.” Voor het beste diner gaat ze naar De Watertoren in Utrecht: “Superlekker eten en een fantastisch uitzicht vanaf de tiende verdieping over de stad. Het enige nadeel is dat je vaak een paar maanden van tevoren moet reserveren.”

Ilse van The Spice of Life hotspots

Ilse komt regelmatig in het buitenland en is dan ook net terug uit Marrakech. Ze tipt de allerleukste plekken in haar hometown Utrecht, vakantiebestemming Bali en stad Los Angeles.

Lievelingsplekken: Ilse van The Spice of Life

Ontbijt 

Gretas Stockholm ontbijt Ilse van The Spice of Life
“Ik ben een sucker voor leuke ontbijtplekjes. In Stockholm is Gretas fantastisch. Het interieur is een echt goud met roze walhalla en de ontbijtjes zijn top. Helemaal Insta proof.”
Hötorget 111, Stockholm
Facebook

Koffie en sapjes

Nalu bowls Bali favoriet Ilse van The Spice of Life
In Utrecht haal ik mijn koffie graag bij The Village Coffee & Music. De beste koffie en een hele fijne sfeer. Een goede sapjesbar heb ik in Utrecht helaas nog niet ontdekt. Tips zijn welkom! Voor bowls kun je op Bali bij veel verschillende plekken terecht. Ik ben gek op de acai- en dragon fruit bowls! Als ik een favoriet moet kiezen zou ik voor Nalu Bowls gaan.”
Jl. Drupadi 1 No.2A, Seminyak, Kuta, Kabupaten Badung, Bali
www.nalubowls.com

Stad

Londen brug uitzicht
“London is echt wel mijn favo stad. Bijna ieder jaar ga ik er wel een kort weekendje heen. De stad zit vol leuke wijken en hotspots. Maar… afgelopen jaar is er wel een gedegen ‘concurrent’ bijgekomen, namelijk Los Angeles. Wat een fijne vibes hangen daar. Je krijgt er echt het gevoel alsof alles mogelijk is. Een heerlijke stad om inspiratie op te doen.”

Terras

Bitterballen en oesters bij De Zagerij
“Ah ik hou van de zomer!! Iedere kans die ik heb om buiten te zijn of een terrasje te pakken grijp ik aan. In Utrecht is het soms best een uitdaging om een plekje te bemachtigen. Daarom kies ik de terrassen graag net wat buiten de stad. Roost en De Zagerij hebben heerlijke terrassen met veel zon.”
Rotsoord 7a, Utrecht
www.dezagerijutrecht.nl

View

Bali fruit salade Ilse van The Spice of Life
“Single Fin op Bali met perfect uitzicht over de ondergaande zon en een zee vol surfers. Ook zit hier een Nalu Bowls, kan je ook nog eens genieten van zo’n heerlijke smoothiebowl bij dit pracht uitzicht.”
Pantai Suluban, Jl. Labuan Sait, Pecatu, Uluwatu, Kuta Selatan, Pecatu, Kuta Sel., Kabupaten Badung, Bali
www.singlefinbali.com

Wish list

Parijs eiffeltoren cherry blossom
“Er staat nog een tripje naar Parijs op de planning in juni en ik zou heel graag een keer naar Sevilla gaan. Daar heb ik al zoveel leuke verhalen over gehoord.”

Cocktails

rode cocktail op terras Ilse van The Life of Pie
“In Utrecht drink ik graag cocktails bij Miyagi & Jones of L:EEN. Aanrader is de Italian Job bij Miyagi & Jones.”
Veemarktplein 42, Utrecht
www.miyagiandjones.nl

Sfeer

Los Angeles palmbomen
“Gracias Madre in Los Angeles. Heerlijk weer, gezellige rumoerigheid, een sfeervol terras en hele fijne (vegetarische) Mexicaanse gerechten.”
8905 Melrose Ave, West Hollywood
www.graciasmadreweho.com

Volg Ilse van The Spice of Life op Instagram!

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Ilse van The Spice of Life, CityStyleGuide, Pixabay (Londen), Unsplash (Los Angeles) 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply