8x hotspots van Kelly Smit van Profectus Coaching

Kelly Smit van Profectus Coaching

Kelly Smit van Profectus Coaching is gek op reizen en geschiedenis. Krakau staat dan ook hoog op haar travel wish list voor dit jaar. Life coach en startup coach Kelly woont in Hellevoetsluis en bezoekt regelmatig grote steden om te werken óf om lekker vakantie te vieren. Ze deelt haar favoriete hotspots met ons!

Toen ze haar baan steeds minder leuk begon te vinden en uiteindelijk zelfs op zakelijk- en privégebied instortte, was de maat vol. Kelly besloot na twee weken dat het roer om moest en nam een coach in de arm. Daar twijfelde ze al jaren over en toen ze uiteindelijk met haar coach op nieuwe inzichten kwam besloot ze zelf ook te gaan coachen. En dat doet ze heel erg goed! Ze heeft haar eigen bedrijf opgezet en doet er alles aan anderen te helpen ook het leven te leiden van hun dromen. Meer weten? Neem dan een kijkje op haar website: www.profectuscoaching.nl, hier vind je ook haar podcasts en e-book.

Lievelingsplekken: Kelly Smit van Profectus Coaching

“Vorige maand ben ik in Dublin geweest en eind juli ga ik naar Glastonbury, waar ik ook Stonehenge zal bezoeken. Zulke oude plekken bezoeken dat vind ik echt iets magisch hebben. Ik houd ervan om de geschiedenis in te duiken voordat ik naar een plek toe ga. Zodat ik het echt optimaal kan beleven.” 

De Saturday night market in Chiang Mai vindt Kelly geweldig. “Fantastisch al die kleuren, de mensen die alles zelf maken, de sfeer. Dat is door geen enkele westerse winkel te overtreffen.” Toch kan ze ook in Nederland wel een fijne sfeer vinden gelukkig. “Dichtbij mijn woonplaats ga ik naar de Vesting in Hellevoetsluis. Of naar de Witte de Withstraat in Rotterdam. Sfeer is bij mij ook wel heel afhankelijk van het gezelschap waar ik in verkeer. Als ik met mijn vriendinnen weg ga, dan is het altijd overal leuk.”

Ontbijt

Noord-Afrikaanse pannenkoekjes op een schaal

“Ik scoor mijn lekkerste ontbijtje bij de Bazar in Rotterdam, in de Witte de Withstraat. Supertof plekje, goed eten en een leuke ambiance, zeker als je van het thema 1001 nacht houdt.”
16, Witte de Withstraat, Rotterdam
www.hotelbazar.nl

Koffie en sapjes

Kopje koffie in Hellevoetsluis

“De leukste koffiebar vind ik Starbucks in Amsterdam aan het Rembrandtplein. In Hellevoetsluis hebben ze echt de beste koffie bij de Waag in Hellevoetsluis.”
Oostzanddijk 18C, Hellevoetsluis
www.dewaag.nu

Terras

Badhotel Rockanje aan het zwembad voeten Kelly Smit van Profectus Coaching

“In de zomer ongetwijfeld het Badhotel in Rockanje, afgelopen zondag nog heerlijk aan het zwembad gelegen daar. Goed eten, goede service wat wil je nog meer? In de winter kun je er lekker warm bij de open haard zitten. Voelt een beetje als thuiskomen als ik daar ben.”
Tweede slag 1, Rockanje
www.badhotel.nl

City

Chiang Mai Thailand mooie tempel

“Mijn favoriete stad? Dat is moeilijk… Ik denk Chiang Mai, maar Zagreb en Parijs vind ik ook heel tof! Chiang Mai is een stad vol verrassingen, je gaat bijvoorbeeld een steegje in en loopt ineens een groot tempelcomplex binnen, vol prachtige quotes een tuin en dieren. De Thai zijn hele vriendelijke mensen, ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld op reis. Maar in Ierland zijn ze ook enorm gastvrij.”

Beauty

Beauty salon kappersstoelen

“Salon Secuur, Lindsay is nu een jaar mijn schoonheidsspecialiste en ik ben enorm tevreden over haar. Ook kom ik graag bij Lush, supergoede producten en je wordt altijd heel goed geholpen.”
Martin Luther Kinglaan 142, Hellevoetsluis
www.salonsecuur.nl

View

Bangkok by night city view

“De rooftopbar in Bangkok is toch wel het tofste terras waar ik ooit ben geweest. Zonsondergang is supermooi daar, Bangkok is zo groot dat uitzicht was echt te gek! Zakelijk vind ik het ook leuk om op de Euromast te werken. Heeft toch wel iets op zulke hoogte ideeën uitwerken. Toffe dingen ontstaan op toffe plekken.”
The Dome at lebua, 1055, Silom Road, Bangkok
www.lebua.com/sky-bar

Cocktails

Mojito in a jar met rietje

“Op reis vind ik Praag wel heel gezellig langs de rivier s’avonds, heel veel livemuziek, leuke terrasjes en de allerbeste Mojito’s. In Hellevoetsluis drink ik graag mojito’s bij BarBiertje vooral als er weer een bandje speelt. Lekker buiten op het terras…”
Kerkstraat 26, Hellevoetsluis
www.barbiertje.com

Diner

Risotto op een groot wit bord met kaas

“Heb je even? Ik heb in Boedapest heel lekker sushi gegeten, in Hellevoetsluis eet ik graag bij Fortezza omdat ze zulke lekkere carpaccio en truffel risotto serveren en Badhotel vind ik ook superlekker. Maar het allerbeste diner was bij Bruschetta in Zadar (Kroatië). Bestel daar de carpaccio en de risotto, zo ontzettend lekker. Ja, ik ben een groot liefhebber van Carpaccio en Risotto haha.”
Ul. Mihovila Pavlinovića 12, Zadar
www.bruschetta.hr

Volg Kelly Smit van Profectus Coaching ook op Instagram!

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Kelly Smit van Profectus Coaching, Unsplash.com (ontbijt, koffie, beauty salon Bangkok, cocktails, risotto), Pixabay (Chiang Mai), 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply