8x hotspots van Kiki Düren

8x hotspots van Kiki Düren

De knappe Kiki Düren is travel & news editor bij Amayzine.com én heeft haar eigen lifestyleplatform Tête à Tête. Samen met Hajar Scholten runt ze het platform – waar alleen maar toffe artikelen op staan – als een echte girlboss. Je herkent Kiki aan haar perfecte eyeliner en high heels. Vies van een stedentripje is ze niet en we konden dan ook niet anders dan haar naar haar 8 favoriete hotspots vragen!

Natuurlijk trappen we af met een paar prachtsteden. “Mijn aller állergrootste lieveling is Los Angeles. Ik weet niet wat er daar met me gebeurde, toen ik in die stad was, viel alles op z’n plek. De chillvibe, het eten, de mensen, het weer. Ik moet er snel weer naartoe. Oh enne, mijn Domstadje Utrecht mag er ook prima wezen.”

8x hotspots van Kiki Düren

Op de wishlist staat een bezoekje aan Yamoussoukro. “Nu denk je misschien eh, wat? Snap ik. Dat is de hoofdstad van Ivoorkust. Mijn beste vriendin gaat daar een jaar wonen, dus hell yeah dat ik haar op ga zoeken. Verder moét ik echt nog eens naar Tokio, Sydney en Denpasar.”

Ontbijt

8x hotspots van Kiki Düren
“Rabarber in Utrecht! Je kunt er namelijk de hele dag ontbijt bestellen. Gezonde pannenkoekjes, overnight oats met vers zomerfruit en noten, een desembroodje met avo, zelfs poffertjes met fruitboter. Oké, stop, ik krijg honger.”
Zadelstraat 20, Utrecht
www.rabarber-utrecht.nl

Koffie en sapjes

“t Koffieboontje aan de Oudegracht in Utrecht. Wil je echt goede espresso? Dan moet je die kant op met je billetjes.”
Oudegracht 92, Utrecht
www.tkoffieboontje.nl

Winkel

8x hotspots van Kiki Düren
“Ik ben ultiem fan van de Acne Archive-winkel in Stockholm. Je komt er nooit zonder ‘iets’ naar buiten. Eigenlijk levensgevaarlijk dus. Ik kocht er vorig jaar hele mooie zilveren Acne-pumps met een gek ‘gezichtje’ op de neus en deze behoren nog steeds tot de lievelingsschoenen.”
www.acnestudios.com

Beauty

8x hotspots van Kiki Düren
“De Soap Treatment Store aan de Spuistraat in Amsterdam. Ze geven er de lekkerste massages en pedi’s en het is tegelijkertijd een fijn plekje om met je laptop aan de bar te werken.”
Spuistraat 281, Amsterdam
www.soaptreatmentstore.com

Sfeer

“Het Floris Suite Hotel in Curaçao. Té lieve mensen, té lekker eten, té mooie kamers en altijd Caribische gezelligheid in de lobby. Hier wordt ieder mens vrolijk wakker. Daarnaast: ze hebben echt een enorm cool zwembad. Dit wíl je toch?”
Piscadera Bay, Curaçao
www.florissuitehotel.com

View

8x hotspots van Kiki Düren
“Restaurant Mikla in Istanbul. Buiten hebben ze een sky lounge met echt een WAANZINNIG uitzicht over de stad. Zeker als het donker is en de stad zich verlicht als een soort duizend-en-een-nacht-sprookje. En restaurant Relais Blue in Sorrento is ook een toppertje. Dineren bovenop een berg met een prachtuizicht, mamma mia.”
Meşrutiyet Caddesi 15, Istanbul
www.miklarestaurant.com

Cocktails

8x hotspots van Kiki Düren
“In de lobbybar van boutiquehotel Allegro in Chicago. Ik weet het: voor eeuwig verpest. Goed, om het dichter bij huis te houden: in het Vesper hotel in Noordwijk. Bestel dan ook maar meteen een paar oesters.”
Koningin Astrid Boulevard 4, Noordwijk
www.vesperhotel.com

Diner

“Oeh, dat wisselt bij mij zo’n beetje iedere week haha. Voor nu vind ik restaurant De Kleine Parade aan de Drieharingstraat in Utrecht een topper. En qua buitenland: Casa Montaña in Valencia. Het is gelegen aan de stille Calle José Benlliure, waar amper toeristen komen. Authentieke gerechten eten tussen de locals gegarandeerd! Mijn tips? De gemarineerde inktvisjes en de gevulde paprika’s met tonijn. Heaven on earth.”
José Benlliure 69, Valencia
www.emilianobodega.com

Volg Kiki ook op Instagram!

Beeld
Foto’s van Kiki: Vivian Hoorn voor Amayzine.com, overig beeld: websites hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply