8x hotspots van Kim Vercammen van MaisonPR

Kim Vercammen van MaisonPR

Kim Vercammen van MaisonPR komt uit Antwerpen en woont nu twee jaar in Amsterdam. Ze werkt als PR Manager Lifestyle en mode voor MaisonPR Nederland én België. Hierdoor reist ze veel.  “Soms lijkt het wel alsof ik uit mijn Samsonite koffer leef, maar je hoort mij niet klagen. Ik vind het heerlijk om in beide steden tijd door te brengen!”

De favoriete stad van Kim? “Op dit moment toch wel Amsterdam. Deze prachtige stad blijft mij verrassen en er valt nog zoveel te ontdekken. Zowel de winter als de zomer heeft charme in de stad. De beste sfeer ervaar ik tijdens The Gay Pride en Koningsdag in Amsterdam. Op alle andere dagen vind ik veel gezelligheid in eenvoudige en drukke eetcafés als Loetje en Van ‘t Spit.”

Kim Vercammen van MaisonPr-in-Malaga

“Mijn favoriete winkel is Triumph Store in de Kalverstraat en op de Meir in Antwerpen. Er is geen betere manier om mezelf te verwennen dan met een nieuw setje lingerie!”

Lievelingsplekken van Kim Vercammen van MaisonPR

Ontbijt

“Ik ben geen echte ‘ontbijter’.  Maar als ik in Antwerpen ben, kun je mij vinden bij Cordoba Foodbar. Deze gezellige zaak bevindt zich aan het MAS in de populaire buurt `t Eilandje en hier serveren ze overheerlijke verse ontbijtjes en lunch.”
Napoleonkaai 1, Antwerpen
www.cordoba-foodbar.be

Koffie en sapjes

“In Antwerpen ga ik graag naar Coffeelabs en in Amsterdam is Coffee and Coconuts favoriet.”
Lange Klarenstraat 19, Antwerpen
www.coffeelabs.be

rooftops in Amsterdam

Terras

“I love rooftops! Een mooi uitzicht in combinatie met een lekker drankje is puur genieten. Naast Amsterdam en Antwerpen vind je mij geregeld in Spanje waar we een tweede verblijf hebben. Favoriete rooftop in Malaga: AC Malaga Palacio Hotelin Amsterdam: SkyLounge Amsterdam.”
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
www.skyloungeamsterdam.com

View

“De zee: Zandvoort of Bloemendaal. In het weekend ruil ik graag de drukte van de stad in voor een wandeling aan zee. Veel strandtenten sluiten in de winter, bij Beachclub No5 vind je altijd nog een warm plekje binnen of buiten achter de glazen wanden. De dag wordt dan afgesloten met een glaasje Dom Perignon en bitterballen terwijl we naar de zonsondergang kijken. Dan zijn de batterijen weer helemaal opgeladen voor de nieuwe week!”
Strandafgang 5, Zandvoort
www.beachclub5.nl

yoga Kim Vercammen MaisonPR

Beauty

“Bikram Yoga Amsterdam. Je vanbinnen goed en zuiver voelen is voor mij de eerste en belangrijkste stap in het beautyproces. Daarnaast vind ik het zalig om thuis mezelf te verwennen met Aveda producten.”
www.bikramyoga.nl

Wish list

Rome! Daar ben ik nog nooit geweest terwijl ik het altijd al een fascinerende stad heb gevonden met een prachtig erfgoed. En lekker eten!

cocktails Kim Vercammen MaisonPR

Cocktails

De beste cocktails drink je bij Brasserie Appelmans in Antwerpen! Perfect voor een cocktailmoment of in combinatie met een diner.”
Papenstraatje 1, Antwerpen
www.brasserieappelmans.be

Diner

“Ik ben een typische Belg op het gebied van eten en drinken, een echte Bourgondiër dus! Restaurant 5&33 in art’otel is 1 van mij absolute favorieten. Van voorgerecht tot dessert, deze kaart geeft je keuzestress! Daarnaast is het een toplocatie, dus een plus voor als je met een groepje gaat eten.” 

Volg Kim Vercammen van MaisonPR ook op Instagram!

Let’s get social! Volg jij CityStyleGuide al op Facebook, Instagram en Pinterest? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief