8x hotspots van Lana de Kievit

Lana de Kievit is een creatieve duizendpoot en een grootdromer. Met haar bedrijf begeleid ze creatieve ondernemers en starters op weg naar hun eigen succesverhaal door middel van branding, design en promotion. Ze woont in Krimpen aan den IJssel, een dorp onder de rook van Rotterdam en verklapt haar favo hotspots!

In 2015 gooide Lana het roer om. Ze koos voor de eerste keer in haar leven echt voor zichzelf. Ze nam een break en ging een prachtige innerlijke reis tegemoet. ‘’Tijdens deze reis wist ik mijn dromen om te zetten in doelen en maakte ik van mijn veelzijdigheid mijn kracht.’’ 

“Nu in 2017 run ik mijn droom business die vol in bloei en ontwikkeling staat, spreek en zing ik mijn zelfgeschreven liedjes op business events en lanceer ik in december mijn eigen programma ‘Van denken naar doen!’ een traject voor startende ondernemers. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden. Dansen, uiteten gaan, shoppen maar ook lekker thuis op de bank netflixen.”

Lana de Kievit

Het lekkerste ontbijt scoort Lana gewoon lekker thuis. “Zodra ik wakker word eet ik een grote kom met yoghurt, muesli en fruit en in het weekend bak ik graag croissantjes.” Op de wishlist voor 2017? “Ik wilde dit jaar heel graag naar Rome. Maar ik had dit jaar maar ruimte voor een reis. Dit werd een strandvakantie, wel in Italië trouwens maar Rome staat dus op de wishlist voor 2018.” Dat Italië favoriet is bij de onderneemster moge duidelijk zijn. “Vorig jaar heb ik genoten van de sfeer in Milaan. Ik ben sowieso gek op het land. Dit jaar was ik op vakantie in Puglia en had graag wat langer gebleven. Nu komt de winterperiode er alweer aan en kan ik weer de kerstmarkten afstruinen. Dit doe ik meestal in Duitsland: Oberhausen of Keulen. Vind ik ook altijd een hele fijne sfeer.”

8x hotspots van Lana de Kievit
Koffie en sapjes

Lana de Kievit The Tea Lab
“The Tea Lab in Rotterdam. Je kunt hier ook overheerlijk lunchen en de huisgemaakt red velvet cake is om bij weg te dromen. 
Nog een andere aanrader is de Aloha in Rotterdam. Wederom weer veel huisgemaakte producten en een goede plek om te werken, ook nog eens heel instagramwaardig.
Westewagenstraat 80, Rotterdam
www.thetealab.nl

Terras

Lana de Kievit Alohabar
“De Aloha bar die ik eerder noemde heeft ook een geweldig buiten terras met prachtig uitzicht over de Maas.”
Maasboulevard 100, Rotterdam
www.alohabar.nl

Stad

Lana de Kievit Rotterdam
“Moeilijk om één stad mijn favoriet te noemen. Vorig jaar was ik nog helemaal into Amsterdam waar ik toen ook vier dagen in de week werkte. Nu ben ik weer verliefd geworden op Rotterdam en heb hier mijn flexwerkplek bij hashtagworkmode. Het is net of ik Nederland weer een beetje opnieuw aan het ontdekken ben. Laatst was ik een dagje naar Den Bosh. Ook verassend leuk!”
www.hashtagworkmode.com

Winkel

Lana de Kievit
“Ik ben echt een online shopper. Dat doe ik graag bij Chicwish.com en Missguided.co.uk. Online vind ik toch vaak de wat exclusievere items die toch betaalbaar zijn. Ik krijg altijd ongelofelijk veel complimenten over mijn rokken van Chicwish omdat ze zo uniek zijn!”
www.chicwish.com

Beauty

Lana de Kievit Thermae 2000
“Een paar maanden terug ben ik een weekend weggeweest. Helemaal alleen! Ik had hier bewust voor gekozen om echt goed op te kunnen laden. Ik heb toen ook een hele dag doorgebracht bij Thermae 2000 in Valkenburg. Wauw! Wat een mooie plek om even helemaal te ontspannen. Genieten van de massages, lekker zwemmen en heerlijk lunchen op het buiten terras met prachtig uitzicht. Zou ik vaker moeten doen!”
Cauberg 25-27, Valkenburg
www.thermae.nl

View

Lana de Kievit Nhow bar Rotterdam
“De rooftopbar van het hotel nhow in Rotterdam is echt een hele fijne plek om zomers een drankje te doen. Het is cozy en je kunt genieten van de prachtige Rotterdamse Skyline.”
Wilhelminakade 137, Rotterdam
www.nhow-rotterdam.com/bar-kitchen

Cocktails

Lana de Kievit Stockholm Rotterdam
“Ik drink om medische redenen geen alcohol, ik krijg er buikpijn van. Drankjes die te zoet zijn vaak ook. Maar heel soms vind ik het toch gezellig om een alcoholvrije cocktail te nemen. Deze zomer dronk ik een lekkere bij Strandpaviljoen BeachLine Beach in ‘s-Gravenzande. Ook de Stockholm bar in Rotterdam serveert hele goede alcoholvrije cocktails!
Spaansekade 12, Rotterdam
www.stockholmbar.nl

Diner

Lana de Kievit
“Een goed restaurant hangt samen met een fijne sfeer, inrichting en natuurlijk goed gezelschap. Ik ga regelmatig uit eten en vaak zoek ik nieuwe restaurants op. Om in de Italiaanse sferen te blijven, Trattoria A Proposito in Rotterdam (bij het centraal station) is echt een waanzinnig restaurant. Gerund door een familie en alleen doordeweeks open. Het eten is voortreffelijk en de sfeer een hele beleving. Ga er zeker een keer naartoe en vergeet niet een paar dagen van tevoren te reserveren!”
Weena 505, Rotterdam
Facebookpagina

Volg Lana de Kievit ook op Instagram!

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: van Lana de Kievit zelf, The Tea Lab, Thermae 2000, CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief